Tire’de 3 yılı aşkın süre görev yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Erkut’un tayini çıktı. Erkut bundan böyle yeni görev yeri olan İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde araştırmacı olarak görevini sürdürecek. Tayininin ardından sosyal medya hesabından duygusal bir açıklama yapan Erkut açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“14 Temmuz 2014 kazanın doğurduğuna inanmıştım öldüğüne inanmak bugüne nasipmiş.
Geçen üç seneye aşkın sürede Tireye, Tirelilere hizmet etmeye çalıştım. Rabbime bu fırsatı verdiği için müteşekkirim. Bundan sonra bu bayrağı daha yükseklere taşıma görevi Özcan kardeşime nasipmiş. Hiç kimsenin vazgeçilmez olmadığını, mezarlıkların kendini vazgeçilmez zannedenlerin son adresi olduğunu bilecek kadar tecrübem var.
Geçen bu üç sene zarfında kahrımı çeken tüm Tirelilere, mesai arkadaşlarıma, dostlarıma, öğrenci ve öğretmenlerime hayırlı işlerinde başarılar diliyor hepsini Allah’a emanet ediyorum.

Erkut’un tayin haberinden sonra gözler, Tire’ye yeni atanacak isme çevrildi. Edinilen bilgilere göre Tire’nin Yeni Milli Eğitim Müdürü,  komşu ilçe Bayındır Milli Eğitim Müdürü Özcan Karpuz olacak. Karpuz’un içinde bulunduğumuz şu günlerde Tire’de göreve başlaması bekleniyor.  

Editör: Haber Merkezi