Ergün ÇELİK 

Hiçbir başarının tesadüf olmadığını, yürüttüğü çalışmalarla ortaya koyan Kocatürk Koleji, yeni eğitim öğretim dönemine bomba gibi bir giriş yapıyor. Okulun Bekleme Mevkii’ndeki dev tesisinin inşaatı devam ederken İstasyon Caddesi’ üzerinde Postane karşısındaki kayıt bürosu çoktan faaliyete geçti. Erken kayıt yaptıran ilk yüz öğrenciye tablet hediye etme sözü veren Kocatürk Koleji sözünü tuttu. Kayıt bürosunda okula kayıt yaptıran ilk öğrencilerin tablet dağıtımına başlandı. Öğrenciler tabletlerini Kocatürk Kolejleri Genel Koordinatörü İsmail Kocamaz ve Kocatürk Koleji Tire Okul Müdürü’nün elinden aldı.

Kısa süre içinde Tire ve çevre ilçelerden büyük ölçüde ilgi gören Kocatürk Koleji, Tire’de oluşturacağı yeni sistem ile geleceğin şampiyon öğrencilerini  Küçük Menderes Havzası’ndan çıkaracak. Doğru seçimler yapabilen, çevresine ve kendisine çok yönlü katkısı olan çağdaş, mutlu ve başarılı gençler yetiştirmeyi kendine prensip edinen Kocatürk Koleji’nin erken kayıt avantajları devam ediyor.

“Çocuğunuz sizin olduğu kadar bizim de çocuğumuzdur” anlayışıyla öğrencilere sevgi dolu sıcacık bir aile ortamında çalışma imkanı sağlayan Kocatürk Koleji, öğrenci kayıtlarıyla birlikte, her branştan öğretmen ve personel alımına da başladı. Öğretmen  ve Personel alımı için müraacat etmek isteyenlerin  ise İstasyon Caddesi üzerinde bulunan kayıt bürosuna başvurmaları gerekiyor.


NEDEN KOCATÜRK KOLEJİ ?

İyi bir eğitim iyi bir hayat demektir. Geleceğinize verdiğiniz değeri Kocatürk Koleji ile paylaşın.



18 YILI AŞAN EŞSİZ TECRÜBEMİZ İLE YANINIZDAYIZ

Eğitim öğretim alanındaki uzun yıllara dayanan tecrübemizi sizlere güvenle sunuyoruz.



BAŞARININ GELENEK HALİNE GELDİĞİ BİR OKUL

Akademik, sosyal, kültürel, sportif alanda başarının değişmez adresi Kocatürk Koleji. Yıllar içerisinde sağladığımız başarılara son 5 yılın Turgutlu, Manisa, Türkiye SBS şampiyonlarını, Türkiye satranç derecelerini sığdırdık.

 

18 YILDA 17 TÜRKİYE BİRİNCİSİ

2014 SBS’ de 2 TÜRKİYE BİRİNCİSİ

2013 SBS’ de 1 TÜRKİYE BİRİNCİSİ

2012 SBS’ de 2 500 TAM PUAN

2011 SBS TURGUTLU BİRİNCİSİ

2010 SBS’ de 4 500 TAM PUAN

2009 SBS TURGUTLU BİRİNCİSİ


TEKNOLOJİ, BİLİM VE EĞİTİM ALANINDAKİ GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Her sınıfta kullandığımız akıllı tahtalar ile teknoloji öğrencilerimiz parmaklarının ucunda.

Eğitimdeki yenilikleri takip eden, özverili, duyarlı bir öğretmen kadrosu ile teknolojiyi etkin öğretim metotlarını kullanarak, görsel, işitsel, yaşantısal yöntemlerle, eğitsel oyunlarla harmanlayıp sunuyoruz.

Her bireye gereken özen ve zamanı sunuyor, zengin dokümanlarla onların gelişimlerini destekliyoruz. Eğitimde fark yaratıyoruz:
Günde 9 haftada 45 saat eğitim öğretim
Her gün 20 dakika okuma saati
Anasınıfından itibaren İngilizce ve İspanyolca eğitimi
Her hafta sosyal etkinlik ve kulüp çalışması
Birebir çalışmalar
Birebir rehberlik ve psikolojik danışma hizmeti


İNGİLİZCEDE KUR SİSTEMİ UYGULUYORUZ

Yabancı dil eğitiminin önemini biliyoruz. Yenilenen eğitim öğretim sistemi ile birlikte öğrencilerimizin İngilizceyi en iyi şekilde öğrenmeleri ve öğrendiklerini aynı dil seviyesindeki bireylerle kullanabilmeleri için kur sistemi uyguluyoruz.

 

Editör: Haber Merkezi