Tire Belediyesi Kent Müzesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Faruk Eryiğit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yaklaşması nedeni ile yardıma muhtaç çocuklar için sosyal medya hesabında çocuklara verilmek üzere  oyuncak ve kitap kampanyası başlattı. Oyuncak ve kitapları çalıştığı işyerinde toplayan Faruk Eryiğit, sosyal medyada başlattığı kampanya ile yüzlerce çocuğa gülücük dağıtacak.

TİRE’Lİ İŞ ADAMLARI KAMPANYAYA DUYARSIZ KALMADI

Sosyal medyada başlayan kampanyaya Tireli İşadamları duyarsız kalmadı. Kampanyaya oyuncak ve kitap desteğinde bulunan hayırsever işadamları böyle güzel bir kampanya başlatan Faruk Eryiğit’e teşekkür ettiler.

İki gün gibi kısa bir sürede yaklaşık 750 kitap, 45 çanta ve 100 oyuncak toplayan Faruk Eryiğit, daha sonra bunları fakir öğrencilere dağıtılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne götürdü. İlçe Milli eğitim Müdürlüğü teslim aldığı eşyaları tespit ettiği öğrencilere verecek. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tire Belediyesi Kent Müzesi Güvenlik Görevlisi Faruk Eryiğit “Bir gün nöbet esnasında böyle bir fikir aklıma geldi. Bunu kafamda projelendirip tek başıma sosyal medya hesabımda paylaştım. Paylaşımın ardından  başlattığım kampanya destek gördü sağ olsun iş adamından memuruna kadar bir çok insan beni arayarak çorbada bizim de tuzumuz olsun diyerek  eşya, oyuncak, çanta yardımında bulundular. Kısa sürede kampanya  amacına ulaştı. Sonuçta 23 Nisan Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği bir bayram. Ben de bu bayramda tüm çocukların yüzü gülsün istedim. Kampanyaya destek veren herkese teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Sayenizde gülmeyen yüzler gülecek.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi