Ege Lisans TireLisans ve lisansüstü eğitimlerin Tire ve Ödemiş’teki tek adresi olan Ege Lisans eğitim kurumu, eğitim vermeye başladığı günden bu yana her geçen yıl artan başarısı ile yıldızını parlatmaya devam ediyor.

İzmir’in açık öğretim, lisans ve lisansüstü eğitim konusunda deneyimli isimlerinden oluşan öğretmen kadrosu ile Tire ve Ödemiş’te; Açık öğretim, KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı), ALES (Akademik personel Lisansüstü Eğitim giriş Sınavı), DGS (Dikey Geçiş Sınavı) ve SMMM (Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik) gibi sınavlarına adaylarını başarılı bir şekilde hazırlayan Ege Lisans, elde ettiği başarılı sonuçlarla göz kamaştırıyor. Sadece bireysel başarılı sonuçlarla değil, kitlesel olarak da yüksek bir başarı seviyesi yakalayan Ege Lisans, zor şartlara rağmen mücadele ederek bir yerlere gelen eğitimcilik hizmeti anlayışına iyi bir örnek. Alanında Türkiye’nin en kaliteleri olan ‘Yargı Yayınevi’, ‘Yedi iklim’, ‘İhtiyaç yayıncılık’, ‘A-Pegem Yayıncılık’ gibi yayınevlerinin kitap ve dergileri ile öğrencilerini hazırlayan ve bunu deneyimli öğretmen kadrosu ile destekleyen Ege Lisans; Fatih Mahallesi Saim Falakalı Caddesi No: 10 (Fatih Parkı arka köşesi) adresinde bulunan eğitim merkezinden çalışmalarını yürütmekte.
 
 
"ERKEN KAYIT AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN"
Öğrencinin seviyesine, ihtiyacını, isteğine ve uygun olduğu zamana göre kişiye özel eğitim parametrelerine sahip olan Ege Lisans, bu yönüyle de farklı ve özgün bir eğitim kurumu. Dershanelerinde verilen konu anlatımlarını ve eğitimleri, sık sık düzenlediği deneme sınavları ile komple eğitim sistemi oluşturduklarını ifade eden Ege Lisans’ın kurucusu Mustafa İdişci, "Biz başarı için elimizden geleni yapmaya hazırız. Kendisi için iyi bir gelecek ve meslek hayal eden öğrencilerimizi bizi görmeleri için merkezimize bekliyoruz. Kayıtlarımız başlamıştır. Erken kayıt yaptırmanın avantajlarından faydalanmaya çağırıyorum herkesi."
Editör: Haber Merkezi