Özel Tire Boğaziçi Temel Lisesi kurucuları, Okul Müdürü Yunus Özfırat ve Mustafa Yavuzoğlu tire ilçe emniyet müdürü Hasan Özge’yi makamında ziyaret ederek bundan sonraki görevinde ve meslek yaşamında başarı dileklerinde bulundular. 
         Aslen Nazilli doğumlu olduğunu ve bölgeden olduğu için çevreye hiç yabancılık çekmediğini belirten Hasan Özge ;”Ülkemizin her köşesinin ayrı bir güzellikte olduğunu, yurdumuzun her yöresinde görev yapmaktan  onur ve gurur duyacaklarını vurguladı.Tire’nin çok güzel bir ilçe olduğunu düzen ve intizamını beğendiğini,her yerde olan bazı sıkıntıların Tire’de de olabileceğini,anlayışlı Tire halkının yardımı ve çalışkan Tire Emniyet Güçleri ile bu sorunların üstesinden gelebileceklerini belirtti.
        Bu arada Özel Tire Boğaziçi Lisesi Öğrencileri Aşure Ayı nedeniyle kurumlara dağıttıkları Aşureleri tüm Emniyet Personeline de ikram ettiler.
        Hasan Özge , Tire’de eğitim öğretim seviyesinin iyi düzeyde olduğunu duymaktan dolayı memnuniyetlerini belirtti.
        Ziyaret, Özel Boğaziçi Temel Lisesi Kurucuları ve İlçe Emniyet Müdürünün biri birine  karşılıklı başarı ve iyi gün dilekleri ile sona erdi. 


 

Editör: Haber Merkezi