Tire’de ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri için Özel Tire Boğaziçi Etüt Merkezi açıldı. Boğaziçi Etüt Merkezi, öğrencilerin TEOG içi daha iyi hazırlanmasını ve başarılı sonuç alması için çaba sarf edecek. 


Eğitim –Öğretim alanında faaliyet gösteren ve geçmişte Birey Dershaneleri adıyla, dershane eğitimciliği alanında, Tire’de önemli başarılara imza atan Tire-Der Eğitim Kurumları; 2015-2016 yılında  Özel Boğaziçi Temel Lisesi’ne dönüşmüştü. Özel Boğaziçi Eğitim Kurumları (ÖBEK), Özel Temel Lisesi ile aynı adreste, zemin katta lise girişinden bağımsız olarak Özel Boğaziçi Etüt Merkezi’ni hizmete açtı.

KALİTESİ KANITLANMIŞ EĞİTİM KURUMU
Konu ile ilgili olarak açıklamalar yapan Boğaziçi Temel Lisesi Müdürü Yunus Özfırat; “Geçmiş yıllarda eğitim ve öğretim alanında gösterdiğimiz başarılar halkımızın çok büyük takdirini ve övgüsünü kazandı. Herkese bundan dolayı teşekkür ediyoruz. Özel Boğaziçi Temel Lisemizi açtıktan sonra ve Ortaokul bölümünü açmadığımız için Ortaokul öğrenci velilerinden büyük serzenişler ve talepler gelmeye başladı. Onların isteklerine cevap verebilmek ve taleplerini yerine getirebilmek için biz de Ortaokul öğrencilerine ( 5.6.7. ve 8.)  sınıf düzeyinde etüt merkezi açmaya karar verdik.  17.12.2015 tarihi ile Etüt Merkezimizin açılış onayını aldık. Etüt Merkezimiz Ayşen Yavuzoğlu yönetiminde faaliyetlerine başlayacaktır.”

DENEYİMLİ ÖĞRETMENLER NEZARETİNDE
“24 Ocak 2016 tarihinde öğrencilerimizin okullarındaki 1. kurs dönemi sona eriyor. Haliyle bu öğrencilerin 2. kurs dönemi için takviyelere ihtiyacı olacaktır. Biz hem okul, hem dershane deneyimli güçlü öğretim kadromuzla çocuklarımızın ihtiyacı olan konu eksiklerini, sınavlar ile ilgili eksikliklerini, kaygılarını etüt merkezinde telafi etmeyi düşünüyoruz. Bu konuda ihtiyacı olan tüm öğrencilerin Etüt Merkezimize başvurularını bekliyoruz.”


ETÜT MERKEZİNİN KENDİNE AİT SPOR VE SOSYAL TESİSLERİ VAR
“Sosyal etkinliler anlamında öğrencilerimizin streslerini atacağı, oynayıp dinlenebileceği; Etüt Merkezimizin minyatür futbol sahası ile basket ve voleybol sahası, 2 adet masa tenisi masası, satranç ve uygulama salonları mevcuttur. Tire’de bu imkanlara sahip başka etüt merkezi yoktur. Öğrencilerimizin sınavlarda ve TEOG ta daha yüksek başarılar elde edebilmesi için etüt merkezimize  kayıt olmalarını bekliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi