kocaoglu-sutCumhuriyet Halk Partisi Tire İlçe Başkanı Mustafa Güngör, yakında yürürlüğe girecek olan yeni yasayla il sınırları içerisinde bulunan bütün yerleşim alanlarının İzmir Büyükşehir hizmet alanı içerisinde sayılacağını belirterek, bununla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde Aziz Kocaoğlu ile bir görüşme yaptıklarını ve Tire için önemli hizmet sözleri aldıklarını ifade etti.

Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi

Aziz Kocaoğlu’nun sözlerine ve hizmetlerine partili büyüğü ve çok sevdiği bir dostu olarak çok güven duyduğunu belirten Güngör, kendisinden Tire için söz almanın da önemli olduğunu belirtti. Güngör, “Aziz Başkanın bu bölgeyi ne kadar sevdiği ve önemsediğini bu bölgenin insanı, üreticisi, çiftçisi, hayvan besicisi zaten iyi bilir. Tire, büyükşehir sınırları içerisine girdiği andan itibaren, en iyi şekilde büyükşehir hizmetlerinden yararlanacaktır.” şeklinde konuştu.

Aziz Kocaoğlu’nun İzmir’de başarılı bir şekilde yürüttüğü süt dağıtma kampanyasını, Tire bir süt üretim bölgesi olmasına rağmen Tire’ye de taşıma sözü verdiğini ifade eden Güngör, “Kendisinden, uygulama başladıktan sonra Tire’de de 0-5 yaş grubu çocuklara günde 2 litre süt dağıtımı sözü aldık. Kendisi sütü Tire Süt Koop.’tan almasına rağmen bu isteğimizi reddetmedi.” dedi. Geçtiğimiz günlerde Tire’de gerçekleştirdikleri ikili görüşmede bu konuları görüştüklerini ifade eden Güngör, “Aziz Başkan’ın Tirelilere daha birçok güzel açıklamaları olacak. Onu da ileriki günlerde açıklayacaktır.” dedi.

Editör: Haber Merkezi