2012/2013 sezonu kaçıncı hafta bilmiyorum ama şubat ayı olsa gerek.. Galatasaray evinde Orduspor’u ağırlıyor.. Selçuk İnan kendi kalesine gol atıyor ve biraz sonra penaltıdan Stancu durumu 2-0 a getiriyor.. Arena sessiz.. Taraftarlar düşünceli.. Derken Fatih hoca alıyor eline sazı.. Taç çizgisinin kenarında Hamit ile Enduka’nın ikili mücadelesini hakem Süleyman Abay Orduspor lehine bir faul olarak görüyor ve düdüğü çalıyor.. Fatih Hoca çıldırıyor.. Kurmayları, saha komiseri bir türlü sakinleştiremiyorlar.. Süleyman Abay Fatih Hocayı tribüne gönderiyor ve Galatasaray biri kendi kalesine biri penaltı olmak üzere iki talihsiz gol yiyerek soyunma odasının yolunu tutuyor.. Üstüne Hocaları da tribünde.. 2. Yarı sahaya dönen ev sahibi ekip öylesine bağlılar ki hocalarına, göz temasını tribünden bile kesmiyorlar.. Kimse de artislik yok.. Yer yer hakeme de itiraz ediyorlar ama niyet maçı kazanmak hakemi yemek değil.. Ve mücadelenin sonunda müthiş bir geri dönüşle Aslan Ordu’yu kendi evinde 4-2 mağlup etmesini biliyor..

          Gelelim Braga maçına.. Fenerbahçe ilk maçın aksine daha istekli daha arzulu maç oynarken, 10. Dakikada ofsayt kokan bir pozisyonda kalesinde golü görüyor.. Aman Allah’ım bir gerginlik bir gerginlik.. Hakem ne karar verse itiraz.. Caner Erkin sürekli el kol hareketleriyle hakemi taciz ediyor.. De Souza hocasının gözü önünde bile bile sarı kart yiyor.. Gerim gerim gerilen Fenerbahçeli futbolcular sürekli hakemle uğraşıyor.. Kimin patron olduğu bellli değil.. Kejar Diogaya el kol yapıyor, Caner hakeme el kol yapıyor.. Yani herkes de bir sinir.. Derken bir de olmayasıca bir penaltı ve Fenerbahçe 10 kişi.. Penaltıdan önce bir de klasik bir Diego değişikliği yapıyor Fenerbahçe’nin hocası orta sahanın kontrolü tamamen zaten 1 kişi fazla olan Braga’ya geçiyor.. Nani’nin yerine giren Volkan Canerle sol bekte çok kötü savunma yapınca Fenerbahçe’nin sol tarafı evlere şenlik oluyor.. Şimdi soruyorum hangimiz Fenerbahçe 10 kişi kalıp penaltıdan golü yiyince maçı kaybedeceğimizi düşündük.. Benim aklımın ucundan geçmedi.. Ama sonra gördüm ki Hocanın takım üzerinde hiç bir etkisi yok.. Sarı lacivertli futbolcuların tek niyetleri hakemle oynamak.. Kenarda hoca var, gereksiz kart görürsem bana kızar, maç kaybederiz  yok.. Varsa yoksa artislik.. Eee Türkiye gibi değil burası.. Öyle hemen hakem asıp kesmek yok.. Velhasıl kelam futbol oynamaktan çok ağlayıp sızlayan Fenerbahçeli futbolcular ellerindeki çeyrek final vizesini “BRAGIP” geldiler..

          Ya Fatih Hoca gerek böyle stresli zamanlarda takımı üzerinde hakimiyet kuracak, ya da gerçek profesyonel futbolcular gerek maç sonuna kadar çenesiyle değil ayaklarıyla mücadele edecek..

Sporla Kalın!! Sağlıcakla Kalın!!