FETÖ terör örgütüne mensuplar , ona sempati  duyanlar, yardım yataklık edenler , bir şekilde bağları olanların bana olan kinini kızgınlığını biliyorum. Kendilerine has  olan bıyıklarının altından gülüşlerini de çok iyi biliyorum. Zoraki verdikleri selamların da  farkındaydım. “İnler Arası Diyalog -1” ile kendilerini oldukça rahatsız ettim ki Örgüt Lideri FETO hakkımda  şikayetçi olmuş . T.C. Savcılığına  ifademi verdim. “İnler Arası diyalog -2” yi yazdım fakat gazetelerde yayınlanmadı. Farklı kanallardan halkımıza  ulaştırmaya çalıştım. Amaçlar  zaten bu  idi en azından devamı gelmemesi için sosyal medyaya  ve  yerel medyaya  bir  baskı oluşturdular.   Dediler  ki ; ya  boş ver uğraşma burası  küçük yer  yüz yüze bakacağız… ve sonrasında bunun daha birçok şey…


Ben ne yaptım? Neden yaptım? Benim gibi düşünenler  neden bu şekilde  mücadele etmeyi bir şeyleri bu millete anlatmayı seçti… Tehlikenin büyüklüğünün farkında  olmayan ibadet ve ticaret kesimine ihanet kesimini anlatmaya çalıştık. Ola ki halen içine  olanlardan bazılarının gerçekleri görmelerini sağlarız  ve üzerlerinde  olan büyünün  Allah’ın izniyle kalkmasına vesile  oluruz dedik. Amacım hiçbir zaman o grupta oldukları için onları aşağılamak küçümsemek tabiri caiz ise egolarımı tatmin etmek  değildi  yani. Onlardan bir  kişi dahi olsa gerçeği görmesine  vesile olmaktı. Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) efendimizin hadisinde geçtiği üzere “Bir  kişinin imanına vesile olmak  güneşin üzerine doğup battığı her şeyden hayırlıdır.” Sözünü ilke edinerek görüşlerimi yazmıştım tavrımı belirlemiştim. O zamanlar anlayan anladı. Anlamayanlar inşallah şimdi anlamışlardır. Halen anlamayanlarla da işim kalmadı zaten.

Ben  ne yaptım ! Ey FETÖ örgütü üyeleri… Sizin çocuklarınızı, sizin sevdiklerinizi, sizin geleceğinizi, sizden fazla sevdim. Kendinize zarar vermemeniz için uğraştım. Olayları değişik açılardan farklı bakışlarla birleştirdim. Dediğim gibi  maksat  ringde sizi nakavt etmek için değildi bu  yazılar  ve  uğraşlar , sizi geç olmadan o tehlikeden uzaklaştırmaktı.  Çünkü o masum çocuklarınızı düşündüm sadece kan bağı ile bağlı olduğunuz için , onların anne babaları olduğunuz  için onları da zehirlemenize gönlüm razı  olmadı. Bilirim ilkokuldaki bir çocuğun öğretmeni yeri geldi mi anne babasından daha değerli olduğunu ve onu nasıl  sahiplendiğini… İşte bazılarınız  bu  kişilerin acizliğini kullanarak  bu çocukları zehirlediniz. Onları devletine  düşman bir  gözle bakmasına  vesile oldunuz. Hepimizin emin olun içi yandı. Çünkü bu olaylar  çevremizde  yaşandı hatta bazılarımızın ailesinin içinde. Aile  içi huzuru da mahvettiniz. Allah’a ve Resulüne savaş açan bir ekiple Allah adına yola çıktığınızı sandınız. Sizin haricinizde tüm cemaat ve tarikatları dışladınız inkar ettiniz. Bunu bile  yiğitçe  yapamadınız münafıkların yaptığı  yolu seçerek yaptınız. 

Ben ne yaptım ! Vatanımı sevdim , Ülkemi sevdim , Huzuru sevdim , İnsanlığı sevdim , barışı sevdim, özgürlüğü sevdim Peygamberimi sevdim , Rabbimi sevdim… Bunlar  için ben sizlerin uyanması için elimden geleni yapmaya  çalıştım , çalıştık Türk milleti olarak. Ama sizler bu  milletin sesini dinlemek yerine Pensilvanya’daki ne idüğü belli olmayan her göz yaşında Kuran ve Sünnetten uzaklaşan fitneci münafık FETO’yu dinlemeyi tercih ettiniz. Hatta bazılarınız dinlemenin ötesine geçtiler . Onu  Haşa mehdi olarak gördüler, peygamber olarak gördüler, HAŞA hatta ilahlaştırdılar. Bizlere galip gelme heveslerinizden dolayı nefisleriniz  bu dediğim küfürleri fark edemedi. Deve kuşu gibi kafalarını kuma gömdünüz etrafınızdaki dostlarınızı dinlemek yerine İhanet tabakasındaki Hain abilerinizi dinlediniz. Şimdi söyleyin bana benim ve benim gibilerin sizleri düşündüğü kadar sizler  bizleri düşündünüz  mü?

Evet sağolsun bir abiniz beni düşünmüş! Yolda  beni telefonu  ile pensilvanya  ile  konuşurken telefonunu kapatıp beni durdurarak rüyasını anlatacak kadar düşünmüş. Sizin insanları düşünme mantığınız  bu şekilde …Rüya da şu ; rüyasında beni ayaklarımdan tavana asıyorlar ve ayaklarımdan asılı olan beni sallayarak duvara vurduruyorlarmış. Ve bende orada bir  türlü ölmüyormuşum. Yorumu size bırakıyorum. Tehdit mi? Gerçek mi? Artık Milletim çoğunluğu ülkesinin değerli kişilerinin fikirlerini ölmeden önce anlıyor… O  eskidedi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu konuda da farkını  gösterdi. İnşallah bizlerde ölmeden anlaşılanlardan oluruz.

Ben ne yaptım ! Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında  yer aldım. Onu savundum. Biat ettim. İlkeleri ilkelerimdir dedim. Fitneye izin vermemek için uğraştım. Uğraşmaya da devam edeceğim. Anlayamadığım bir  kararı  olduğunda sabırla bekledim araştırdım. İlkem şu idi bir Alim hatalı kararında bir sevap; doğru kararında  iki sevap alır mantığı ile başkomutanıma güvendim. Burada önemli olan  samimiyettir, ihlastır. Ülkenin menfaatleri her şeyden önce  gelir. CHP’ye MHP’ye hatta HDP’ye oy vermiş kişiler  ile şu  konuda  mücadele verdim. FETÖ terör örgütünün iftira ve yalanları  ile birlik ve  beraberliğimizin bozulmaması konusunda elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Maalesef Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü anlayamamışız. Mesele  memleket  meselesi ise birlik olmamız  gerek. Tek  yumruk olmamız gerek. Maalesef PKK terörü konusunda bunu başaramamıştık ama şükürler  olsun ki FETÖ terör  örgütünün  bu darbe girişimi sonrası bunu büyük bir  nebze başardık. Halen içimizde darbe yanlısı kişileri de her  parti kendi içindeki o kişilere en iyi cevabı vereceğine de inanıyorum.

Lütfen bir  düşünün Memleket meselesi konusunda  birlik ve  beraberlik gösterdiğimiz  zaman PKK , DEAŞ , İŞID yok oldu  gitti … Kabuğuna  çekildi … Eylemleri durdu… Hainlerden temizlenen kadrolardan istihbarat alınamadı…  Halkımız  bir şeyleri anladı kanaatindeyim.  Oyunu bozacak olan  bizim birlik ve  beraberliğimizdir.

 Maalesef Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı;  düne kadar eleştirdikleri FETÖ terör örgütü ile birlikte  hareket  etmeyi bile  kendilerine normal gösterdi. Sözüm meclisten dışarı , sonrada biz size  zamanında demiştik dediler… samimi iseniz Darbe  girişiminden önce neden bunlar  ile  birlikte  hareket  ediyordunuz madem bende  bunun cevabını  o şahıslardan bekliyorum. O kadar  ki malum zamanında  iki zıt gazete  olan gazetelerim manşetleri aynı olacak kadar birlik ve beraberlik gösterdiniz. Siz FETÖ örgütü bizlerle hiçbir  zaman bu  şekilde  kardeş  olmayı  seçmediniz sizden olmayınca… 

Ben Ne Yaptım..! Kısaca esas senin için değerli olanları ben değer verdim. Ama sen onları bıraktın FETÖ örgütünü seçtin. Bazıları için artık çok  düşünecek vakitleri olacak. Bazıları da pişmanlıklarını ve samimiyetlerini Bu aziz Türk Milletine ispatlamaları gerekecek. Eminim bazıları da bu  olanlara rağmen halen hainlik içinde olacak . Duam ve duamız  şudur ki inşallah halen o  hainlik içinde  olanlardan olmazsınız. Yoksa Bu Aziz millet size yine en iyi cevabı verecektir…
Ben bunu yaptım ya SEN NE YAPTIN..!