MEMUR DA MUTLU

Tire Belediyesi'nde çalışan Memur ve sözleşmeli memurlarda aldıkları %41 oranında zamla yüzleri güldü. Böylelikle Tire Belediyesinde Memur, sözleşmeli memur ve işçiler çifte bayram sevinci yaşadı.

KADROLU İŞÇİLERE DE ZAM YAPILDI

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran Personel A.Ş de çalışan işçilere yaptığı zamın ardından Tire Belediyesi'nde çalışan kadrolu işçilerinde yevmiyelerine  % 25 ara zam yaptı. Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ın bayram öncesi açıkladığı zam kararını sevinçle karşılayan Belediye işçileri, Başkan Duran'a zam için teşekkür ettiler. Yapılan zamlarla birlikte imzalanacak toplu sözleşmelerin ardından işçiler önümüzdeki ay zamlı maaşlarını alacaklar.

“ÇALIŞANIMIZI MUTLU ETMEK GÖREVİMİZ”

Zam oranları ile ilgili olarak konuşan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, "Göreve geldiğimiz günden bu yana personelimizin mutlu olması için elimizden gelen gayreti gösterdik. Bizler Tire Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Belediye de çalışan her birey bizim mesai arkadaşımız. Biz iyi günde de kötü günde de biriz beraberiz. Ekonomik olarak zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde çalışan işçilerimize zaten asgari ücretin hep üstünde vermeye çalıştık. Temmuz ayında asgari ücrete yapılan zam oranı ile birlikte ortaya çıkan ücreti biz zaten işçimize veriyorduk. Biz bununla da yetinmedik ve devletin %30’luk zam oranının ardından biz de işçilerimizin yevmiyelerine %30 oranında zam yaptık. Bu zamla birlikte işçimize biraz daha nefes aldırdık. Aynı zamanda kadrolu işçilerimizi de unutmadık ve onlarında yevmiyelerine  %25 oranında bir ek protokol ile zam yapma sözü verdik. İlgili sendikalar ile yapılacak sözleşmelerin ardından işçilerimiz zamlı maaşlarını alabilecekler. Belediyemizde çalışan memur ve sözleşmeli personelimizde bu ay zamlı maaşlarını aldılar. Tire Belediyesi güçlü bir Belediye. Biz birlikte güçlüyüz. İşçi Memur hep birlikte tek bir hedef için çalışıyoruz. Biz çalışıyoruz Tire kazanıyor. Ben şimdiden memurumuz ve işçimize yapılan bu zammın herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu vesileyle tüm personelimizin  bayramlarını kutluyor, bayram sevinci ile yaşanacak nice sağlıklı mutlu yıllar geçirmelerini temenni ediyorum." Dedi.

Editör: Haber Merkezi