Bayramlaşma törenine Tire Belediye Başkan Yardımcısı Doğukan Eroğlu, Tire Belediyesi Meclis Üyeleri Alper Kasap, Gökhan Güngör, Necla Kırlı, Yalçın Kaya, Arif Demirkan, Fikret Arslan, belediye birim müdürleri ve çalışanlar katıldı.

Başkan Duran ‘’Amacımız Büyük Bir Aile Ortamı Yaratmak’’ 

Bayramlaşma töreninde belediye çalışanlarına hitaben konuşma yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, göreve geldiği andan itibaren, Tire Belediyesi’nde bir aile ortamı yaratmak için uğraştığını dile getirdi. 

Aile ortamının olduğu bir yerde birlik ve beraberlik duygusunun da arttığını sözlerine ekleyen Başkan Duran ‘’Aile, kardeşlik ve arkadaşlık hukukunun hakim olduğu bir belediyede verimlilik artar, daha iyi hizmet verilir. Bu iyi niyet ve aile ortamı duygusundan uzak olan insanlar için ise çalışma şartları her zaman zor geçer. Sizlerin, yapmakla mükellef olduğunuz işleri, hakkını vererek yapacağınızdan ve gerekli verimi göstereceğinizden şüphem olmadığını belirtmek isterim. Bu duygu ve düşünceler içerisinde sizlerin ve ailelerinizin mübarek Kurban Bayramınızı kutlarım’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi