2021 yılında 30 köyde tuvalet yenileme ve 12 köyde de meydan düzenleme çalışması yapan Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yeni yılda da çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz ay Halkapınar Köyü’nde meydan çalışmasını düzenleyen ekipler köy meydanına yeni bir görünüm kazandırdı. Halkapınar Muhtarı Hasan Tunçay köylerine yapılan hizmetten dolayı Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'a teşekkür etti.

Mehmetler Köyü’nde de meydan düzenlemesi, köy çeşmesi, sağlık evi gibi birçok yenilik yapan Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler çalışmalarına devam ediyor. Mehmetler Köyü Muhtarı Hüseyin Dönmez de Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

BAŞKAN DURAN "HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK"

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran; "Yapmış olduğumuz köy ziyaretlerinde muhtarlarımız ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Seçimlerin hemen ardından ivedilikle köy ziyaretlerimize başladık. Köylerde muhtarlarımız aracılığı ile vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip notlarımızı aldık. Seçimlerden sonra fırsat bulabildiğimiz ölçüde tüm köyleri 4 kez dolaştık. Ziyaretlerimize devam ediyoruz. Köylere ve köylüye gereken değeri ve önemi veriyoruz. İlçemiz bir tarım kenti. Kalkınmamızın temel taşları üretimden geçiyor. Köylümüzün daha rahat ve konforlu bir üretim yapabilmesi için üretim yolları başta olmak üzere birçok alanda onların hizmetkarı olmaya devam ediyoruz. Bir hedefimiz var. Mutlu insanların yaşadığı güzel bir Tire için çalışıyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde Kırsal mahallelerimizde hizmetlerimiz devam edecek." Dedi.

Editör: Haber Merkezi