Tire Belediye Meclisinin 06.07.2020 tarihli toplantısında oylanacak olan 2019 yılı faaliyet raporu belediye meclisi üyelerine, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ve birim müdürleri tarafından tek tek görsel sunumla anlatıldı.

Tire Belediyesi bünyesindeki tüm birimlerin müdürleri 2019 yılı boyunca yapılan faaliyetlerini görseller eşliğinde anlatarak, belediye meclis üyelerine bilgi verdi. Tire Belediyesi Meclis Üyeleri, Pazartesi günü yapılacak toplantıda 2019 faaliyet raporunu oylayacak.

Yapılan sunum ile ilgili açıklama yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan bu uygulamanın ilk ve yararlı olduğunu ifade ederek  "Şu ana kadar faaliyet raporları kitapçık haline getirilir, belediye meclis üyelerine toplantıdan önce dağıtılır, mecliste Başkanlık divanı tarafından okunur ve oylamaya sunulurdu. Şeffaf belediyecilik anlayışı içerisinde biz bu toplantıyla meclis üyelerimizi bilgilendirmek istedik, müdürlerimiz birim faaliyetlerini görseller eşliğinde tek tek anlattı"dedi. Başkan Duran uygulamanın her yıl devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi