Bir yandan rutin çalışmalar devam ederken diğer yandan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ın seçim öncesi hedefleri arasında olan projeler tek tek tamamlanıyor. Seçim öncesi Engelli vatandaşlar için kafeterya ve park yapılacağını söyleyen Başkan Duran sözünü tuttu. Geçtiğimiz yıl çalışmalarına başlanan engelli park ve kafeterya tamamlanarak törenle Engelliler Derneğine tahsis edildi. Törene Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Tire Engelliler Derneği Başkanı Nesrin Kırış, Belediye Başkan yardımcıları Sefa Yıldırım, Doğukan Eroğlu, CHP Tire İlçe Başkanı Nejat Bozkurt, İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Yüksel Şenyurt, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tire Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen imza töreninde karşılıklı imzalar atılarak kafeterya ve park Engelliler Derneği’ne tahsis edildi.

TEŞEKKÜRLER

Düzenlenen devir teslim töreninin ardından bir konuşma yapan Tire Engelliler Derneği Başkanı Nesrin Kırış, "Tire'de Engelli vatandaşlarımızı düşünerek böylesine güzel ve büyük bir projeyi hayata geçirerek bizlere sunan Tire Belediye Başkanımız Sayın Salih Atakan Duran başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." Dedi.

Kırış'ın konuşmasının ardından bir açıklama yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran; "Seçim öncesi hedeflerimiz arasında bulunan bir projeyi daha hayata geçirmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tire Belediyesi olarak Sosyal Belediyecilik ilkeleri gereği Tire'de engelleri kaldırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak bizlerin elinde. Birey olarak onlara saygı duymalı ve yardımcı olmalıyız. Bizler de Tire Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımız için başlattığımız kafeterya ve park projesini tamlayarak derneğimize tahsisini gerçekleştirdik. İlçemize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Editör: Haber Merkezi