Başkan Çiçek’in geleneksel hale getirdiği muhtarlarla iftar buluşması bu yıl da gerçekleşti. Başkan Çiçek muhtarlar ve azaları ile tek tek ilgilendi. Mübarek Ramazan ayı nedeniyle ilçenin birçok yerinde iftar programlarının düzenlendiğini ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Çiçek ‘’Bu yemek siyasetin konuşulmadığı, sadece birlik ve beraberliğin sağlandığı bir yemek olmuştur’’ dedi.

BİZİM DERDİMİZ SEÇİM DEĞİL, GEÇİM

Aynı ilçede yaşayan insanların birbirlerine siyaset yapma lüksü olmadığını söyleyen Başkan Çiçek sözlerine şöyle devam etti : ‘’ 24 Haziran tarihinde genel seçim var. Bizler ülkemizi idare edecek yöneticileri seçeceğiz. O zaman sandık başına gider oyumuzu kullanır, vatanımız ve milletimiz için hayırlı olsun deriz. Bizim seçimlerle ilgili bir derdimiz yok çünkü bizim amacımız geçim. Yerel yöneticiler olarak sokağımızda, mahallemizde, köyümüzde, ilçemizde ne var, sıkıntılar ne, neler yapmamız gerekiyor ona bakacağız.

ÇAT KAPI GELİN

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle, belediyemiz muhtarlıklar müdürlüğü koordinesinde köylerimize hizmet götürmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bir kepçemiz şehir içinde çalışırken bir kepçemiz de köylerimizde çalışıyor. Şu ana kadar mahallelerimiz için elimizden geleni yaptık bundan sonra da daha fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte asfalt sezonuna da başladık, asfaltlanmayan yolumuz kalmayacak. İlçe merkezindeki mesire alanlarımızın yanı sıra Çayırlı Köyü’nde bulunan panayırda da çalışmalarımız devam ediyor. Boynuyoğun ve Başköy gibi kırsal mahallelerimizde de bu tür çalışmalarda bulunacağız. Bizden ne talebiniz olursa her zaman çat kapı çıkın gelin. Sizin randevuya ihtiyacınız yok.

BU BÖLGE DAHA FAZLASINI HAK EDİYOR

İçinde bulunduğumuz bölge daha fazlasını hak ediyor.  Organizemiz İzmir’in gelişim gösteren ikinci büyük sanayisi. Süt üretiminde kooperatifimizin öncülüğünde ilçemiz marka haline geldi. Sadece 17-18 tane süt ve süt ürünleri üzerine fabrikamız var. Çiçek üretiminde Bayındır, fidanda Ödemiş lider konumunda. Bu bölgenin insanları çalışan, üreten, mayası sağlam ve devletine faydalı insanlardır. İncirin, cevizin, zeytinin, kestanenin, sebze ve meyvenin en güzelleri buralarda yetişiyor. Bizim topraklarımıza ne ekerseniz fazlasını biçersiniz.  Tükettiğinden fazlasını üreten bölgemiz birlik ve beraberlik içinde olduktan sonra sadece tarımda değil, hayvancılıkta, sanayide, kültür ve sanatta ülkenin lider bölgesi olacak.

YEMEĞE KİMLER KATILDI

Tire Gölet Restoran’da gerçekleşen iftar yemeğine CHP’li Tire Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Küçükler, Coşkun Koç, Kamil Taşal, Necmettin Uçmaz, Sezer Konursay, Sezai Koyu, Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler, Tire 1922 Spor Kulübü Başkanı Mutlu Sarayköylü, Tire Belediyesi Özel Kalem Müdürü Pınar Gül, Muhtarlıklar Müdürü Fikret Bük, İmar İşleri Müdürü Erkan Demirciler, Spor İşleri Müdür Faik Sarayköylü, mahalle muhtarları ve azaları katıldı.

Editör: Haber Merkezi