Tire’de başlatılan dev altyapı hamlesi sonrası asfaltlanan ana arterlerde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Asfalt hamlesinin başlamasından bu yana Sanayi bölgesinde çalışmaları yerinde takip eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Celal Bayar Bulvarında esnafı ziyaret etti.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’a Belediye Başkan yardımcısı Doğukan Eroğlu, CHP Belediye Meclis üyeleri Serhan Aydın, Yalçın kaya,  CHP Tire İlçe Başkanı Şenol Sardoğan ve İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Yüksel Şenyurt eşlik etti.

Sanayi esnafıyla çay içip sohbet eden Başkan Duran, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Esnaf ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, “Tire’de bugüne kadar cesaret edilemeyen Tire’nin altyapı sorununu masaya yatırdık. Gelecek nesillerimiz için altyapı problemini çözmemiz gerekiyordu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’in destekleri ile işe ilk olarak altyapı ile başladık. Tire’nin 35 yıllık içme suyu hattını yeniledik. Tabi bu süreçte hep birlikte bir takım sıkıntılar yaşadık ama Allah’a şükür bu sorunların üstesinden de geldik. Amacımız gelecek nesillere yaşanabilir bir kent bırakmak. Bunun için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu süreçte bizleri sabır ve anlayışla karşılayan tüm Tireli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi