Ankara’da düzenlenen İkinci Yüzyıl Yerel Yönetimler Proje Ödülleri Töreni’ne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın da ödül aldığı törende Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran da proje dalında ödüle layık görüldü.

Hayata geçirilen projeler bazında Sosyal Market, Engelsiz Kafe, Kuvayi Milliye Müzesi ödüle layık görülürken, tamamlanacak projeler arasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu üzerine yapılacak olan GES (Güneş Enerjisi Santrali),  Cumhuriyet Meydanı düzenlemesi ve Balık Hali Projesi, ödül aldı.

İZMİR’DE 4 BELEDİYE ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

İkinci Yüzyıl Derneği Yerel Yönetimler Proje Ödülleri Töreni’nde İzmir’den 4 Belediye ödüle layık görüldü. Tire, Çiğli, Narlıdere ve Selçuk ilçeleri proje bazında ödüle layık görüldü. Ödül töreni sonrası açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran “Tire için aşkla çıktığımız bu yolda üçüncü yılımızı hizmet ile geçirmenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Göreve geldiğimiz 2019 yılından bu yana ilçemizin nasırlaşmış sorunlarına eğildik. Makam ve mevkilerin geçici olduğunu biliyoruz. Biz gelecek nesilleri düşünerek çıktığımız bu yolda dur durak bilmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aldığımız bu ödüller tabi ki bizleri mutlu ediyor. Bizleri ödüle layık gören İkinci Yüzyıl Yerel Yönetimler Derneği’ne ve bu ödülü bizlere takdim eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Metin Ergun’a teşekkür ediyorum.  3 yıl içerisinde Tire’de altyapı ve üstyapı başta olmak üzere Tire’nin çehresini değiştirecek projelere imza attık. Hiçbir zaman mazeret üretmedik. Çünkü seçimle gelen insanların mazeret üretme lüksü yoktur.  Bir yandan pandemi ile mücadele ederken,  pandemiyi fırsata çevirip İzmir Büyükşehir Belediyemizin desteğini alarak ilçemizin altyapı ve üstyapısını yeniledik. Şimdi artık büyük projelere başlama zamanı. Çok yakında yeni projelerimizle sizlerle olacağız.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi