Başkan Duran İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve kurmayları ile de İYİ Parti Genel Merkezinde bir araya geldi. 

İLK ZİYARET KÜLTÜR VE TURİZM BAKANINA

İlk olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'u ziyaret eden Başkan Duran Tire Arkeoloji ve Etnografya Müzesi’nin ilçede kalması, envanterindeki ürünlerin ilçede sergilenmeye, depolanmaya devam etmesi ve Kültür Bakanlığı mülkiyeti olan Tire Belediyesi Hizmet Binası Bahçesine yeraltı otoparkı yapılması konularını görüştü. 

BAŞKAN DURAN GENEL BAŞKAN AKŞENER'İ ZİYARET ETTİ 

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve kurmayları ile İYİ Parti Genel Merkezinde bir araya geldi. Akşener'i ziyaret eden Başkan Duran Tire'de yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. Tire'nin ve Başkan Duran'ın kendisinde ayrı bir yeri olduğunu belirten Meral Akşener Başkan Duran'a hizmetlerinde başarılar dileyerek Tirelilere selam yolladı. 

Başkan Duran ayrıca Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un Genel Başkan Meral Akşener'e ziyaretinde karşılama heyetinde de yer aldı. 

KARAYOLLARI VE DEMİR YOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDE PROJELER KONUŞULDU 

Karayolları Genel Müdür Yrd. Mücahit Arman ile de bir araya gelen Başkan Duran, Karayolları Genel Müdürlüğü yetki alanında olan Belevi yol inşaatı, Turgut Özal ve İnönü Bulvarları, şehir merkezinden geçen İncirliova yolunda yapılacak olan alt yapı çalışmaları, ilçenin Bayındır istikameti duble yol bağlantısı, otoban ve devlet yollarında yön levhalarında "Tire" ibaresinin bulunması ile ilgili konuları aktardı. 

Başkan Duran, şehrin tren istasyonu ve çevresi ile ilgili projeleri konuşmak için TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun'u da makamında ziyaret etti. 

SON ZİYARET TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİNE

Başkan Duran Ankara programında Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Birol Ekici ile de bir araya geldi. 

Türkiye Belediyeler Birliğinden şu ana kadar beklenilen yardımı göremediklerini ifade eden Başkan Duran Tire Belediyesi'nin hizmetleri için ihtiyaç olan araç talebinde bulundu.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'a Ankara mesaisinde Tire Belediye Başkan yardımcısı Sefa Yıldırım eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi