Atatürk ve Gümüşpala Caddelerinde yıllardır beklenen ve ihtiyaçtan öte zorunluluğu olan asbestli su borularının değişimi ile bölge esnaflarının isteği üzerine doğalgazın mahalleye gelmesi için yapılan çalışmaların sonuna gelindi. 

ÇALIŞMALAR 16.12.2020 ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLIYOR 

İZSU ve İZMİRGAZ Genel Müdürlüğü'nün alt yapı çalışmalarının tamamlamasının ardından ilk etapta astar asfalt çalışmaları başlıyor.

Yıllardır yapılmayan bölge sakinlerinin sağlığını tehdit eden içme suyu alt yapı sisteminin değişimi için İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri ile görüşen ve sonrasında projenin hizmete geçmesi için mesai harcayan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran bahsi geçen caddeler için İZMİRGAZ yetkilileri ile görüşme yapmış ve caddelerin sonradan bir daha kazılmaması için çalışmaların birlikte yapılmasını istemişti. 

Kamu zararını ortadan kaldırmak ve yap boz belediyecilik anlayışını ortadan kaldırmak için girişimlerde bulunan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran çalışmaların önümüzdeki hafta içinde başlayacağının müjdesini verdi. Alt yapı çalışmalarının görünmez hizmet olduğunu ve tercih edilmediğini ifade eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran "Önce Tire halkının sağlığı ve önce Tire halkının yararı diyerek bu yola başvurduk. Elbette bu dönem içerisinde sıkıntılar yaşandı ama bu sıkıntılar on yıllar boyunca yaşanılacak sıkıntıların önüne geçmiş oldu. Bu bağlamda hizmetlerin yerine getirilmesi hususunda bizleri kırmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer Başkanımıza ve İZMİRGAZ Genel Müdürü Sayın Ahmet Yetik Beyefendi ve bürokratlarına şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim "dedi.

Editör: Haber Merkezi