Çalışmaları İBB Zeytinova Şantiyesi ve Küçük Menderes Fen İşleri Bölge Müdürü Mustafa Kapı ile birlikte yerinde inceleyen Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran "Esnafımıza ve vatandaşımıza çalışmaların bugün (16.12.2020) başlayacağının sözünü vermiştik. Söz verdiğimiz gibi çalışmalar başladı"dedi.

ÇARŞAMBA SABAHI EKİPLER SAHAYA İNDİ ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ın girişimleri ile başlanan alt yapı çalışmaları ile yıllardır insan sağlığınnı tehdit eden asbestli su boruları İZSU Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından değiştirildi, kanalizasyon şebekesi yenilendi . Bahsi geçen caddelerde bölge esnaflarının isteği üzerine doğalgaz alt yapı çalışmaları da yapıldı.

KALDIRIM DA İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILACAK

İZSU ve İZMİRGAZ Genel Müdürlüğü'nün alt yapı çalışmalarının tamamlamasının ardından ilk etapta astar asfalt çalışmaları başladı.

Gümüşpala Caddesinin tamamında ve Atatürk Caddesi Bedesten'den yukarıda kalan bölümünde kaldırımlar da İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak. Ekipler asfaltlamanın ardından kaldırım işine başlatacak.

BAŞKAN DURAN "ŞAHSIM VE İLÇEM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM"

Sabahın erken saatlerinde ekiplerle birlikte çalışma yapılan caddelere giden Başkan Duran "Önce Tire halkının sağlığı ve önce Tire halkının yararı demiştik. Asbestli su borularının değişimi ile birlikte doğalgaz alt yapısının caddelere yapılmasıyla on yıllar boyunca yaşanılacak sıkıntıların önüne kamu zararı yaratılmadan geçilmiş oldu. Hem alt yapı hem asfaltlama hem de kaldırım hizmetlerinin yerine getirilmesi hususunda bizleri kırmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ve bürokratlarına şahsım, ilçem adına teşekkür ederim "dedi.

Editör: Haber Merkezi