Toplantıda konuşma yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran "Halkımıza sunulan alt yapı hizmetlerinin sekteye uğramaması ve daha koordineli çalışmalar gerçekleştirmek için her hafta toplantı gerçekleştireceklerini söyledi. 

BAŞKAN DURAN" AMACIMIZ HİZMETLERİN DAHA SAĞLIKLI İLERLEMESİ "

Her geçen gün büyüyen Tire'nin ihtiyaçlarının arttığını belirten Başkan Duran "Yapılan tüm alt yapı çalışmaları ile birlikte ilçemiz büyük bir şantiye haline geldi. Neredeyse ilçemizin hemen hemen her yerinde çalışma var. Bu çalışmaların daha hızlı ve koordineli gerçekleşmesi için bu toplantıyı yaptık her hafta da en az bir kere yapmayı planlıyoruz. Teknik ekibimiz süren tüm çalışmaların takibini yapıyor, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı yerlerle ilgili size sürekli bilgi akışı sağlayacaklar. Bu sayede hizmetlerin daha hızlı yerine getirilmesini sağlayacağız. Tüm alt yapı kurum ve kuruluşlarına ilçemizde gerçekleştirilen çalışmalar için şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim"dedi.

İlçede alt yapı hizmetlerini gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, İZMİRGAZ Genel Müdürlüğü, Gediz A. Ş., Telekom Tire İşletme Şefliği ve alt yapı hizmetlerinin koordinasyonunu sağlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) temsilcileri gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Editör: Haber Merkezi