Ercan ÇELİK

Tire İlçe Emniyet Müdürü Kadir Şen’in yönetiminde Tire’de uyuşturucuyla mücadele konusunda son derece kararlı olduğunu gösteren polis, ard arda yaptığı başarılı operasyonlarla hem uyuşturucu madde imalatı veya ticareti yapan şahısları hem de bulunduran kullanan şahısları yakalayıp yargı karşısına çıkarıyor.

Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği operasyonlarda uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan 9 kişiyi gözaltına almış, bunlardan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Bu hafta ise 5 başarılı operasyona imza atan polis, 10 kişiyi daha uyuşturucu madde bulundurmak suçundan gözaltına aldı.

Geçtiğimiz Pazar günü durumundan şüphelendikleri 2 şahsı takibe alan asayiş büro ekipleri, şahısların kaçmasına fırsat vermeden yakalayarak üstlerinde uyuşturucu madde ele geçirdi ve şahısları gözaltına aldı. Dün ve bugün de 3 farklı operasyona imza atan polis, bir süredir takip ettikleri 2 farklı araca operasyon için düğmeye bastı ve araçlardan uyuştrucu madde ele geçirip, araçlardaki 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

Bir başka operasyonda ise üzerlerinde uyuşturucu madde bulunduğu tespit edilen 2 şüpheli polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden birinin aranması olduğu tespit edildi.

Bugün de Tire’de polisin uzun süredir takip ettiği bir şüphelinin evine operasyon düzenlendi. Operasyonda uyuşturucu maddeyle birlikte düzenek ele geçirildi. Şahıs gözaltına alındı.

3 günde gözaltına alınan 10 şüpheli hakkında soruşturma sürüyor.

Editör: Haber Merkezi