Bugün sabaha karşı Tire - Selçuk yolunda meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi öldü, 2 kişi de ciddi şekilde yaralandı. Kaza yapan aracın Selçuk’tan Tire’ye doğru geldiği, içinde bulunan 4 kişinin de Tireli olduğu öğrenildi.


Ergün ÇELİK


Trafik kazaları ocak söndürmeye, yüreklere ateş salmaya devam ediyor. Bugün sabaha karşı Selçuk İlçesine bağlı Belevi Beldesi yakınlarında meydana gelen feci trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Araçta bulunan dört gencin de Tireli oldukları öğrenildi.





KAZA SABAHA KARŞI BELEVİ YAKINLARINDA OLDU
Saat 03:00 sırlarında meydana gelen tek taraflı trafik kazası edinilen bilgilere göre şöyle oldu: Selçuk yönünden Tire istikametine doğru gelmekte olan İbrahim Koyuncuoğlu yönetimindeki “35 Z 5057” plakalı Orhan Çakır’a ait özel otomobil, Belevi yakınlarına geldiğinde yolun virajlı olduğu bölümde virajı alamayınca yol kenarındaki kayalığa çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan araç bir süre sürüklendikten sonra durdu. Çarpmanın etkisiyle adeta hurdaya dönen otomobilde bulunan İbrahim Koyuncuoğlu (31) ve Orhan Çakır (20) hayatını kaybederken, Kadir Mutlu Çeken (29) ve Olcay Yanık (29) ciddi şekilde yaralandı. 


YARALILAR İZMİR’E SEVK EDİLDİ
Kazanın duyulması ile olay yerine Selçuk’tan Jandarma ve ambulans ekipleri intikal etti. Olayda yaralananlar önce Selçuk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada ilk müdahaleleri yapılan şahıslardan Olcay Yanık Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne, Kadir Mutlu Çeken ise Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. 











Editör: Haber Merkezi