Büyük Torbalı Gazetesi'nden İbrahim Danış'ın haberine göre; Tireli Halil Turan'ın, 23 Şubat'ta fabrikada çalıştığı esnada bir anda kalbi durdu ve hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahale ile tekrar kalbi çalıştırılan 27 yaşındaki genç işçi ancak 4 gün dayanabildi ve 4 gün sonunda hayatını kaybetti.

 

18 AYLIK BEBEĞİ YETİM KALDI

3 yıl önce evlenen Halil Turan ve eşi Yonca Turan'ın 18 aylık çocukları var. Hem anne hem de baba küçük yaşta babasını kaybetmiş, yetim büyümüşler. Şimdide Halil Turan'ın ölümüyle 18 aylık çocukları, onlarla aynı kaderi yaşayarak yetim kaldı.

 

ÇARPICI İDDİA

Önce Torbalı Devlet Hastanesi ardından Tepecik Araştırma ve Eğitim Hastanesi'nde 4 gün boyunca yaşam mücadalesi veren gencin ölümü, yakınlarını yasa boğdu. Talihsiz gencin cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak cenaze namazının ardından Tire'ye bağlı Yenioba Köyü'nde toprağa verildi.

Turan'ın yakınları ise şok bir iddia ortaya attılar. Gencin vücudunda çeşitli kırıkların olduğunu iddia eden yakınları, olayla ilgili soruşturmanın sürdürülmesini talep ettiler.

Editör: Haber Merkezi