Tire’nin Başköy mahallesinde F.G. isimli genç kız, av tüfeği ile intihar etti. Genç kızın ölümü ailesinde ve köyde derin üzüntüye neden oldu.

Ergün ÇELİK

Tire’nin kırsal mahallelerinden Başköy’de bir genç kız av tüfeğini karnına dayayıp ateş ederek intihar etti. F.G. (17) isimli genç kızın, anne ve babası küçük kız kardeşini tedavi için Tire’ye hastaneye götürdükleri zamanda hayatına son verdiği belirtildi. Olayın öğleden sonra saat 15:40 sırlarında Başköy’ün Atnalı mevkiinde bulunan aileye ait incir bahçesindeki evde meydana geldiği öğrenildi.

İNTİHAR ETMEDEN ÖNCE BAHÇEDE ÇALIŞAN TEYZESİNE YEMEK YAPIP GÖTÜRMÜŞ
Edinilen bilgilere göre; genç kız intihar etmeden önce son olarak, bahçe evinin yaklaşık 200 metre kadar aşağısında bulunan bahçede çalışan teyzelerine yemek yapıp götürdüğü sonrasında yeniden bahçe evine gittiği ve bir süre sonrada intihar ettiği öğrenildi. Tüfek sesini duyan akrabaları, eve gittiklerinde genç kızı ölmüş bir şekilde buldu. Yapılan incelemelerde, genç kızın tüfekle karnına sıkmadan ellerinden birinin bileğini kestiği ve ilaç içtiği tespit edildi. 

ÜZERİNDEN ŞİİR YAZILI BİR KAĞIT ÇIKTI
Genç kızın üzerinden şiir yazılı bir kağıt çıktığı öğrenildi. Genç kızı intihara sürükleyen sebep ise net olarak bilinmiyor. Genç kızın ölümü ailesini ve akrabalarını derin üzüntüye boğdu. Tire Jandarması olayla ilgili soruşturmasını sürdürmekte.



Editör: Haber Merkezi