Tire’de bir kadın, bir buçuk ay önce boşandığı eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Son günlerde artan kadın cinayetlerine bir yenisini daha eklendi. Bu seferki cinayetin adresi Tire oldu. Tire’de yaşayan 61 yaşındaki Melek Dağyel İsimli bir kadın, Tahtakale çarşısındaki işyerinin önünde bir süre önce boşandığı eski eşi Ercüment A. tarafından saldırıya uğradı. Eski eş Ercüment A. yanında getirdiği bıçağı talihsiz kadının boğazına sapladı. Boğazından aldığı bıçak darbesiyle yere yığılan Dağyel için ambulans çağırıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı Melek Dağyel’e ilk müdahaleyi burada yaptı. Sağlık ekipleri tarafından Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırılan talihsiz kadın, burada doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

POLİS, ESKİ KOCAYI YAKALADI

Olay yerini güvenlik çemberiyle çeviren polis ekipleri kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Şüphelinin Cumhuriyet Meydanı civarında olduğu bilgisine ulaşan ekipler düzenledikleri operasyonla eski kocayı yakalayarak gözaltına aldı.

Öte yandan şüphelinin suç aletini başka bir yere bırakarak kaçtığı ortaya çıktı. Polis yaptığı araştırma sonucu suç aletini de bularak delil torbasına koydu.

Editör: Haber Merkezi