Tire Selçuk  yolunda meydana gelen trafik kazasında, büyük şans eseri herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Bir kişi hafif şekilde yaralandı.

 

Ercan ÇELİK

 

Sürekli trafik kazalarıyla gündeme gelen hatta bu konuda mecliste “Tire’nin Celladı Kim?” şeklinde soru önergesi verilen, Tire – Selçuk karayolu yine bir trafik kazasına sahne oldu. Edinilen bilgilere göre Tire’den – Selçuk istikametine 35 T 4499 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Selahattin Bayındır isimli sürücü, Büyükkale Köyü mevkiine geldiğinde bir anda direksiyon hakimiyetini yitirdi. Yolda yalpalayan otomobil, kontrolden çıkar yol kenarında bulunan tarlaya uçtu ve takla atarak durabildi.

Kaza sonrası araç kullanılamaz hale gelirken, sürücü Selahattin Bayındır kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu. Saat 13:00 sıralarında olduğu öğrenilen kazadan kısa süre sonra Tire 112 ve Aks ekipleri olay yerine ulaştı. Hafif yaralı olan Selahattin Bayındır ilk müdahelesi olay yerinden yapıldıktan sonra Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılıken, araçta bulunan aynı aileden 3 kişi daha herhangi bir yara almadan kurtuldu. 

Editör: Haber Merkezi