Ercan ÇELİK

Kadir Şen’in Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanmasının ardından yaklaşık 2 ayda Tire’de gerçekleştirilen operasyonlarda, evden ve işyerinden hırsızlık, otomobil hırsızlığı, otomobilden hırsızlık gibi pek çok vaka aydınlatılırken, aranan 41 şahıs Tire’de polis tarafından yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

POLİS, HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Tire’de bir evde gerçekleşen hırsızlık olayı, polis tarafından aydınlatılarak şüphelisi yakalandı. 3 farklı işyerinden ve kurumdan yapılan hırsızlık olayları aydınlatıldı ve olaylarla ilgili 5 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı. 1 otomobil hırsızlığı olayında ise otomobil polis tarafından şüpheliyle birlikte ele geçirildi. Yine Tire’de gerçekleşen 5 araçtan hırsızlık vakası tamamen aydınlatılarak şüphelileri polis tarafından yakalandı.

Çeşitli konularda aranan 41 şahıs Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalanarak adlı mercilere sevk edilirken, bu şahıslardan 18’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tire’de çeşitli marka ve modellerde 4 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 31 mermi yine polis tarafından ele geçirildi.

Tire ilçe merkezinde polis tarafından yapılan operasyonlarda 97 gram esrar maddesi, 40 gram da “kristal” olarak adlandırılan metamfetamin ele geçirilerek olaylarla ilgili  30 şüpheli yakalandı.

Editör: Haber Merkezi