Tire’de çamura saplanan traktörünü kurtarmak isterken arka lastiğe bacağını kaptıran Muzaffer Aslan adındaki çiftçi, bacağı kopunca kan kabından, feci şekilde can verdi.

Ergün ÇELİK

Tire’de, çamura batan traktörünü kurtarmak isteyen Muzaffer Aslan (67) adlı çiftçi hayatını kaybetti. İddiaya göre, Işıklı mahallesinde meydana gelen kazada, tarlasını sürmek isteyen Aslan’ın kullandığı “35 E 5190” plakalı traktör bir süre sonra çamura saplandı. Traktörden inip, arka lastiği çevreden bulduğu çalı ve taşlarla desteklemeye çalışan yaşlı adam, dikkatsizliğinin kurbanı oldu. Aslan, çalışır şekilde bıraktığı traktörünün arka lastiğine sıkışan bacağını ne yaptıysa kurtaramadı. 
FERYATLARINI KİMSE DUYMADI
Acı içinde çevresinden yardım isteyen Aslan’ın feryatlarını kimse duymadı. Sabit şekilde sürekli yerinde dönen arka lastik, bir süre sonra yaşlı çiftçinin bacağını koparttı. Kan kaybından öldüğü sanılan talihsiz adamın cansız bedenini tesadüfen olay yerinden geçen köylüler buldu. Tire Jandarması kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Saatler sonra bile halen yerinde dönmeye devam eden traktörün sağ arka lastiğinin altından çıkarılan Aslan’ın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.



Editör: Haber Merkezi