Bayındır’da yaşayan SMA Tip 2 hastası Defne için yardım kampanyaları devam ederken, art niyetli bazı kişilerin Defne’nin adını kullanarak kampanya dışı para topladıkları ortaya çıktı. Ekip halinde Tire’de Defne’nin kampanyasına destek olduklarını iddia ederek dergi satışı yapıldığının ortaya çıkması Defne’nin ailesini çileden çıkardı. Kampanyayı büyük bir titizlikle sürdürdüklerini, dergi satışı ve elden para toplama gibi yöntemlerinin olmadığını söyleyen Defne’nin Ailesi Tireli hayırseverleri uyardı. 

‘BÖYLE BİR UYGULAMAMIZ YOK’
Defne’nin babası Murat Işıkdere yaşanan olayla ilgili HaberTire Gazetesi’ne konuştu. Hiçbir suretle kapı kapı dolaşıp elden para toplamadıklarını hatırlatan Işıkdere, açıklamalarını şu cümlelerle sürdürdü;
“Uzun süredir kızımızın tedavisi için resmi bir kampanya yürütüyoruz. Emek emek belli bir noktaya getirdiğimiz kampanyamız maalesef bazı art niyetli kişiler tarafından suiistimal ediliyor. Geçtiğimiz hafta edindiğimiz bilgiye göre Tire’de kızımızın adı kullanılarak yardım adı altında dergi satışı gerçekleştirilmiş. Bunu yapan kişileri vicdanlarıyla başbaşa bırakıyoruz. Bizim böyle bir uygulamamız yok. Halkımızdan isteğimiz bu gibi durumlara itibar etmemesi. Defne’ye destek olmak isteyenler Valilik onaylı hesap numarasına bağış yapabilirler. Bununla birlikte tüm operatörlerden ‘DEFNE’ yazıp 3314’e mesaj atarak 20 TL bağışta bulunabilirler.”
 

DEFNE’YE NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRSİNİZ?
SMA Tip 2 hastalığıyla mücadele eden Defne’ye bağış yapmak için cep telefonlarınızdan ‘DEFNE’ yazarak 3314’e mesaj atabilirsiniz. 3314’e atılan her mesaj Defne’ye 20 TL bağış olarak gidiyor. Bununla birlikte aşağıdaki hesap numaralarından da Defne’ye bağışta bulunabilirsiniz. 
 

DENİZBANK
TR 78 0013 4000 0189 0865 7000 01
AÇIKLAMA: DEFNE

Editör: Haber Merkezi