Ercan ÇELİK

Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği, suçla mücadele konusunda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gerek uyuşturucu gerekse diğer suçlarla mücadele konusunda gecesine gündüzüne katarak özverili bir şekilde çalışmalarını yürüten Tire Polisi, son 10 günde yaptıkları peş peşe operasyonlarla adeta suçlulara göz dağı verdi. Son 10 gün  içerisinde 13 farklı operasyona imza atan Asayiş Büro Ekipleri, yaptıkları operasyonlarda toplam 21 kişiyi gözaltına alırken,  operasyonlar sonucunda şüpheliler üzerinden farklı miktarlarda uyuşturucu ile silaha ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 2’si tutuklanarak ceza evine gönderildi.

UYUŞTURUCUYA BÜYÜK DARBE

İlçe Emniyet Müdürü Kadir Şen yönetiminde, uyuşturucu ile mücadele kapsamında 10 gün içerisinde 9 operasyona imza atan Asayiş Büro Ekipleri bu operasyonlarda farklı miktarlarda uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirdi. Uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçlarından 13 kişiyi gözaltına alırken, 2 kişiyede uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanmak suçlarından 19 bin lira ceza uyguladı.

SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Yine yaptıkları başarılı operasyonları bunlarla sınırlı kalmayan polis, takibe aldıkları bir şahsın üzerinden ruhsatsız tabanca ele geçirirken, havaya ateş açtığı tespit edilen ve yapılan titiz çalışma sonucu ele geçirilen bir araçtaki 5 kişiyi de göz altına alırken araçta ruhsatsız tüfek ile tabanca ele geçirdi. Polis silahlara el koyarken gözaltına alınan şüpheliler hakkında işlemlerin devam ettiği öğrenildi.

11 YIL VE 5 YIL HAPİS CEZASIYLA ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI

Tüm bu çalışmaların yanı sıra uyuşturucu ticareti suçundan  11 yıl ve 5 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan iki şahsa yönelikte operasyon düzenleyen Asayiş Büro Ekipleri, her iki şahsı da kaçmasına fırsat vermeden yaptıkları başarılı çalışma ile yakalayarak ceza evine gönderdi. Suç ve suçlularla mücadeleye kararlı bir şekilde devam eden Kadir Şen yönetimindeki Tire polisinin bu tür operasyonlarına önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi