Tire’de meydana gelen trafik kazasında park halindeki otomobile çarpan aracın sürücüsü yaralanırken, ortalık adeta savaş alanına döndü.

 

Ergün ÇELİK

 

Olay bu gece saat 01:00 sıralarında Tire’de Sasa Bey Bulvarı’nda meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine ve edinilen bilgilere göre; Kemal Ş. yönetimindeki 35 ED 175 plakalı otomobil,  Sasa Bey Caddesi’nde İzmir yönüne seyir halindeydi. Tire İlçe Jandarma Komutanlığı binası önüne geldiği esnada bir anda kontrolden çıkan otomobil, yolun sağ tarafında bir oto galerinin önünde park halinde bulunan 35 T 4589 plakalı bir başka otomobile hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, daha sonra orta refüje çarparak durabildi.

Kaza sonrası yaralanan sürücü Kemal Ş., olay yerine kısa süre içinde intikal eden 112 ambulansıyla alınarak Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı ve burada müşahede altına alındı.

 

Park halindeki diğer otomobilin, Oto Galericisi Ahmet Uygunoğlu’na ait olduğu öğrenilirken, o araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi.  Öyle ki diğer aracın çarpmasıyla yaklaşık 20 metre savrulduktan sonra ön tarafında bulunan çöp konteynırına çarparak durdu.

Olay esnasında henüz galeride olan Uygunoğlu’nun, çıkıp aracına binerek oradan ayrılmak üzere olduğu öğrenildi. Dakikalarla ölümden dönen galerici, büyük şans eseri bu kazayı maddi hasarla atlattı.

Olay, gecenin geç saatlerinde yaşandığı için olay esnasında yolda başka bir aracın ya da yayanın olmaması da facianın önüne geçmiş oldu.







 

Editör: Haber Merkezi