Olay saat 22:00 sıralarında Tire'de Turgut Özal Bulvarı'nda meydana geldi. Tire'nin ana arterlerinden biri olan Turgut Özal Bulvarı'nda neredeyse her gün irili ufaklı pek çok kaza yaşanıyor. Bugün yaşanan trafik kazasında da malesef 2 kişi yaralandı. 
Ferruhcan Kurtarıcı yönetimindeki 35 YBR 57 plakalı motosiklet, Turgut Özal Bulvarı'nda hastane yönünden Kesikbaş istikametine seyir halindeydi. Bu esnada, İsmail Alıcı yönetimindeki 35 YME 38 plakalı otomobil, iddiaya göre Fahrettin Altay Caddesi'nden gelerek bulvardan karşıya geçmeye çalıştı. Kavşakta hızla otomobile çarpan motosiklet, çarpmanın etkisiyle yola savrulurken motosiklet sürücüsü Ferruhcan Kurtarıcı ve motosilklette yolcu olarak bulunan Kemal Yargı, ciddi şekilde yaralandılar. 


Kazayı çevreden gören vatandaşlar yaralıların yardımına koşarken, olay yerine sevk edilen 2 ambulans, yaralıları Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. 
Kazanın ardından Turgut Özal Bulvarı'nda trafik bir süre tek şeritten verildi. Bu esnada uzun araç kuyruğu oluştu. Polis, yaralıların hastaneye götürülmesinin ardından yolu tekrar trafiğe açtı. 

Editör: Haber Merkezi