Tüyler ürperten olay bugün Tire Öğretmen Evi’nde meydana geldi. Öğretmen Evi Müdür Yardımcısı Yavuz Selim Kuru, Tire'de bir lisede görevli öğretmen Y.T. tarafından 2 yerinden bıçaklandı.

MESELE: OTOPARK

Eğitim Bir Sen’in kan bağışı kampanyasından dolayı, pek çok öğretmenin, Öğretmen Evi’nde olduğu sıralarda meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti; bir lisede görevli olan Y.T. isimli öğretmen, iddiaya göre aracını sürekli Öğretmen Evi bahçesindeki otoparka park ediyordu. Bu gün de aracıyla öğretmen evine gelerek, otoparkı kullanmak istedi. Bugün kan bağışı kampanyasından dolayı kalabalık olan Öğretmen Evi’nin Müdür Yardımcısı Yavuz Selim Kuru, Y.T.’yi arabasını otoparka koymaması konusunda uyardı. Bu arada küçük bir gerginlik yaşansa da yatıştı ve Y.T. uyarıya rağmen, aracını otoparka bırakıp, okuldaki dersine gitti.

GERİ GELDİĞİNDE OLANLAR OLDU

Dersi biten Y.T. saat 12:30 sıralarında Öğretmen Evi’ne geri döndü ve iddiaya göre Müdür Yardımcısı Yavuz Selim Kuru ile tekrar münakaşaya girdi. Tartışma büyüdü ve Öğretmen Y.T. yanında getirdiği bıçağı çekerek, Müdür Yardımcısı Yavuz Selim Kuru’yu bacağından ve böbrek bölgesinden bıçakladı.

Olayı gören diğer öğretmenler hemen Y.T.’yi etkisiz hale getirdiler ve yaralı Yavuz Selim Kuru’yu alarak kendi imkanlarıyla Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdılar. Burada hemen tedavi altına alınan yaralı öğretmenin, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İFADESİ ALINDI, SERBEST BIRAKILDI

Olayın hemen ardından, Öğretmen Evi yakınındaki sivil polis ekibi tarafından derhal gözaltına alınan Y.T., Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan Y.T., edinilen bilgilere göre serbest bırakıldı.

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi