Tire ilçe merkezi İstasyon Caddesi’nde önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında korkulan olmadı.



Bir motosiklet ile bir otomobilin çarpışması sonucu oluşan kazada 1 kişi yaralandı.
Tire’de bir trafik kazası daha ucuz atlatıldı. Pazartesi günü akşam saat 18:00 sıralarında, ilçe merkezinin en işlek caddelerinden biri olan İstasyon Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet ile bir otomobil çarpıştı. Dikkatsizliğin sebep olduğu, bir kişinin yaralandığı korkutan kazada, can kaybı ve ağır yaralanma vakası yaşanmaması kazazede yakınlarını ve kazaya şahitlik eden vatandaşları rahatlattı.


DİKKATSİZLİK KAZA GETİRDİ
Edinilen bilgilere göre kaza şu şekilde meydana geldi: Ömer Uğurdaş yönetimindeki “35 YIH 25” plakalı motosiklet, İstasyon Caddesi’nde seyir halindeyken, Fahrettin Altay Caddesi’nde ilerleyen ve İstasyon Caddesi’ne çıkmak için hamle yapan Erdal Kara yönetimindeki “09 EH 639” plakalı otomobil ile çarpıştı. 


YARALI TİRE DEVLET HASTANESİNDE TEDAVİYE ALINDI
Çarpışmanın etkisi ile savrulup yere yığılan motosiklet sürücüsü Ömer Uğurdaş, kafasından darbe alarak yaralandı. kazayı görüp olay yerine koşan vatandaşlar, yaralıya bilinçsizce müdahale etmemek adına hemen durumu 112 acil servis ambulans ekibine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibi yaralı vatandaşa ilk müdahalesini yaptıktan sonra yaralıyı Tire Devlet Hastanesi acil servis birimine kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahaleler sonrasında talihsiz vatandaşın durumunun iyi olduğu, herhangi bir hayati tehlike durumunun olmadığı tespit edildi.


Editör: Haber Merkezi