Edinilen bilgilere göre kaza şu şekilde meydana geldi; İzmir istikametinden Ödemiş İstikametine gitmekte olan Erdal Valın yönetimindeki  35 ADR 484 plakalı  otomobil Bayındır Doğu Kavşağını geçtikten hemen sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çarpıp karşı şeride geçti. Karşı yönden gelen Ecenur Yılmaz yönetimindeki 35 R 7620 Plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştıktan sonra beton bariyerlere vurarak durabildi.

Kazada  Valın ailesinden sürücü Erdal Valın  ve anne Gurbet Valın kazayı hafif yaralı atlatırken çocuklar İremsu(10) ve Hümeyra Valın (5) kazada ağır yaralandı. Aynı araçta bulunan Nisanur Çap ise kazada hafif yaralandı. Bayındır 112 tarafından ilk müdahalesi yapılan Valın ailesi Bayındır Devlet Hastanesine Kaldırıldı.

Kazada ağır yaralanan İremsu Ve Hümeyra acil olarak 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine Sevk edildi. Diğer araçta kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü Ecenur Yılmaz Ahmet Yılmaz ve Ebru Yılmaz Tire 112 ekipleri tarafından müdahalesi yapılarak Tire Devlet Hastanesine Kaldırıldı. Polis Kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Haber Merkezi