Gökçen’de dün meydana gelen üzücü vakada, Hakan Topan isimli vatandaş, kendisine ait hayvan çiftliğinin içerisinde yer alan koyun damında tavana asılı vaziyette bulundu.

Ergün ÇELİK

Tire’nin Gökçen beldesinde, Kızılcaavlu mahallesi (köyü) yolu üzerinde hayvan çiftliği bulunan Hakan Topan (42) isimli vatandaş, kendisine ait çiftliğin içindeki koyun ağılında tavana asılı bir şekilde bulundu. İntihar ederek canına kıydığı tahmin edilen adamın cansız bedenini, gündüz saat 14:00 sıralarında yeğeni Serkan Yılmaz’ın bulduğu ve büyük bir şok yaşadığı, durumu jandarmaya haber verdiği öğrenildi.

Olayın ihbar edilmesi üzerine kısa sürede olay yerine giden jandarma ekipleri ve cumhuriyet savcısı, bölgede incelemelerde bulundu. Üzücü haberin duyulması ile çiftliğe akın eden yakınları ve köy sakinleri, derin bir üzüntü yaşadı. İntihar olduğu düşünülen olayla ilgili olarak kapsamlı bir inceleme başlatıldı. Jandarma ekipleri, olay yerinde çok sayıda bira şişesi buldu ve şişelerden parmak izi aldı. 

Tire Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Topan’ın cesedi burada otopsiye alındı. İntihar ettiği tahmin edilen adamı, intihara sürükleyen sebebin ne olduğu öğrenilemedi, ölümü ile ilgili daha ayrıntılı bilgiler, Tire’deki genel ve daha sonrasında İzmir Adli Tıp Kurumunda yapılacak olan kapsamlı otopsi çalışması sonrasında belli olacak.





Editör: Haber Merkezi