Tire’de yaşayan 31 yaşındaki Mustafa Baymaz’ın başı hiç gitmediği yerden gelen trafik cezalarıyla dertte. Motosikletine 1 ay içerisinde İzmir Karşıyaka’dan üst üste 5 ceza geldiğini söyleyen Baymaz, gelen cezalara itiraz etti etmesine ama itirazın ardından gelen 2 cezayla daha şaşkına uğradı. Cezaların Karşıyaka’da yazıldığını, motosikletinin ise Tire’den Karşıyaka’ya gidecek nitelikte olmadığını söyleyen Baymaz, şimdi yetkililerden yardım eli bekliyor. 

“PLAKAM KOPYALANMIŞ OLABİLİR”

Üst üste gelen cezalara bir anlam veremediğini söyleyen Mustafa Baymaz, HaberTire Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şöyle konuştu;

“Motosikletim 1 yıldır bende. Bu motosiklet ile hiç İzmir’e gitmedim. Zaten istesem de bu motosiklet beni İzmir’e götürmez. Motosiklet plakamın kopyalandığını düşünüyorum. Yazılan cezalardan ziyade şahsıma ait plakanın çeşitli suçlarda kullanılmasından korkuyorum. Konuyla ilgili Bayraklı Adliyesi’ne gidip itirazda bulundum. Ama henüz bir şey çıkmadı. İtirazdan sonra iki ceza daha geldi. Yetkililerin bir an önce mağduriyetimi gidermesini istiyorum”

Editör: Haber Merkezi