Tire-Selçuk yolunda meydana gelen trafik kazasında TIR ile çarpışan küçük kamyonetin sürücüsü, faciadan son anda kurutuldu. Ciddi şekilde yaralanan kamyonet sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.


Hafta sonu, 27 Haziran Cumartesi günü, adı ölüm yoluna çıkan Tire-Selçuk karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir TIR ile küçük bir kamyonet çarpıştı. Akçaşehir köyü yol ayrımında sabah saat 10:30 sıralarında meydana gelen trafik kazası edinilen bilgilere göre şu şekilde meydana geldi.

Tire istikametinden Selçuk yönüne doğru giden Ferhat Coşkun (28) yönetimindeki TIR, Selçuk istikametinden Tire istikametine giden Mücahit Çetin (29) yönetimindeki “09 JP 332” plakalı küçük kamyoneti ile çarpıştı. Edinilen bilgilere göre, yağışlı havanın etkisi ile kayganlaşan yolda kontrolü kaybeden kamyonetin karşı şeride geçtiği ve o sırada karşıdan gelen TIR ile çarpıştığı belirtildi.
Kazaya karışan her iki araçta da sadece sürücülerin bulunduğu öğrenildi. Kazayı TIR sürücüsü Ferhat Coşkun yara almadan atlatırken, kamyonet sürücüsü Mücahit Çetin’in ciddi şekilde yaralandığı, vücudunun farklı yerlerinde kırıklar bulunduğu öğrenildi. Tire Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan kamyonet sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.





Editör: Haber Merkezi