Ercan ÇELİK

Olay, öğle saatlerinde Tire – Belevi yolunun 3. Kilometresinde Yuvalı Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Feride Özalp yönetimindeki 35 ADH 861 plakalı otomobil, Tire’den Belevi istikametine seyir halindeydi. Karşı yönden gelen Ali Yiğit yönetimindeki 35 TIC 87 plakalı otomobil, iddiaya göre hatalı sollama yaparak karşı şeride geçti. 2 araç büyük bir hızla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucu, karayolu, savaş alanına dönerken kaza sonrası adeta can pazarı yaşandı. Kaza sonucu aynı araçta bulunan Feride Özalp, Engin Özalp, Sezer Koyudelen ve İbrahim Koyudelen, diğer araçta ise Sürücü Ali Yiğit, Mediha Yiğit, Havva Yaman, Gülsüm Şimşek ve Belinay Yiğit yaralandılar.

Kazayı gören vatandaşlar, yaralıların yardımına koşarken, olay yerine çok sayıda ambulans ve AKS ekibi sevk edildi. Tire’deki ambulansların yanında Selçuk ve Bayındır’dan da ambulans ekipleri geldi.

Yaralılar ambulanslarla Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürülerek tedavi altına alındılar. Yaralılardan Feride Özalp’in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

BELEVİ YOLU TRAFİĞE KAPANDI

Kaza sonrası Tire – Belevi yolu uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Yolda çift yönlü olarak uzun araç kuyruğu oluştu. Yaralıların ambulanslarla nakledilmesinin ardından jandarma yolu kontrollü olarak trafiğe açtı.

Jandarma, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Editör: Haber Merkezi