Yangın dün saat 18:00 sıralarında Bayındır’a bağlı Kızıloba Köyü yakınlarında bulunan Doymuş Mevkii’nde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın için itfaiye ve orman ekipleri teyakkuza geçti. Kısa süre içinde yangına müdahale eden ekiplere en büyük destek bölge halkından geldi. Kızıloba, Ovacık, Hisarlık ve Sarılar köylerinde yaşayan vatandaşlar büyük bir dayanışma örneği sergileyerek yangının kısa sürede söndürülmesini sağladı.

BAŞKAN DEMİREZEN AÇIKLAMA YAPTI

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen de yangınla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Demirezen yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

İlçemiz Kızıloba, Hisarlık, Ovacık arasında Kalan Doymuş Mevkii’nde saat 18.00 sularında çıkan yangın bölgede yaşayan vatandaşlarımız ve Orman Teşkilatımızın yoğun çabaları sonucu kontrol altına alınmış, soğutma çalışmaları devam etmektedir. Bölge vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun. Cansiperane çaba gösteren bölge vatandaşlarımıza ve orman teşkilatımıza teşekkür ediyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum”

Editör: Haber Merkezi