Olayla ilgili oldukları iddia edilen iki kişi gözaltına alındı. 

Motosiklet kullanımının çok yaygın olduğu Ege Bölgesi’nde hırsızların en çok çaldığı araçların başında tabi ki motosikletler gelmekte. İlçemizde de bugüne kadar birçok motosiklet sahibinin canını yakan hırsızlar, zaman zaman çevre ilçe ve illerden çaldıkları motosikletleri Tire’de polise yakalattıkları da görülmekte.


İKİ KİŞİ GÖZLATINA ALINDI
Bu duruma son örnek önceki günlerde yaşandı. Geçtiğimiz haftalarda Aydın il merkezinde bir vatandaşa ait “09 FH  486” plakalı motosiklet çalındı. Çalınan motosiklet bir süre sonra, Tire’de polis ekiplerinin araçtan şüphe duyup araştırma yapmaları üzerine bulundu. Edinilen bilgilere göre; gündüz saatlerinde Aydın’dan çalınan ve plakası çıkarılan motosiklet ile gezen S.Ş. (28) ve M.S. (34) isimli şahısların durumundan ve plakasız motosikletten şüphelenen polis ekibi, durdurdukları aracı motos şase numarasından sorgulattığında, aracın çalındığı yönünde işlem yapıldığını öğrendi. 

Bunun üzerine, olayla ilgili oldukları düşünülen S.Ş. ve M.S. göz altına alındı ve merkez polis karakoluna götürüldü. Burada gerekli sorgu ve araştırmaları yapılan şahıslar, daha sonra Tire Adliyesi’ne sevk edildi.

Editör: Haber Merkezi