Tire, hafta sonu yaşanan feci bir olayla sarsıldı. 8 yaşındaki İbrahim El Muhammed isimli talihsiz çocuk, oturdukları apartmanın 5. katından yere düşerek ağır yaralandı.

Yaklaşık 1 ay önce Kurtuluş Mahallesi, Hâkimiyet Caddesi’nde bulunan Onur Apartmanı’nın 5. Katına Suriye uyruklu bir aile taşındı. 1 aydır Tire’de sorunsuz bir şekilde yaşayan aile dün yaşanan acı olayla birlikte büyük bir şok yaşadı. Feci olay iddiaya göre şu şekilde gerçekleşti;

Muhammed Ailesi’nin büyük çocuğu 8 yaşındaki İbrahim, dün evdeki odalardan birinde oyun oynuyordu. İbrahim oyun oynadığı sırada pencerenin önünde bulunan eşyaların üzerine çıktı. Oradan pencereye ulaşan İbrahim, açık olan penceren aşağı sarktı. Bir anda dengesini kaybeden talihsiz çocuk, 5. kattaki ışıklık diye tabir edilen apartman boşluğuna düştü. Düşmenin etkisiyle vücudunun birçok yerinden yaralanan talihsiz çocuğu düştüğü yerden annesi ve babası çıkardı. Babası çaresiz bir şekilde kucağına aldığı İbrahim’i yoldan çevirdiği bir otomobil ile hastaneye götürdü. Hastane ’ye ulaşana kadar kalbi duran İbrahim için doktorlar seferber oldu. Uzun süren mücadelenin ardından kalbi tekrar çalıştırılan İbrahim El Muhammed yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

Küçük İbrahim’in durumunun çok ağır olduğu, hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi