Tireli Yaşar Sezgin (55), 12 gün önce kayıplara karışan 30 yıllık hayat arkadaşı Ayşe Sezgin’i (47) arıyor

Ergün ÇELİK

Tireli vatandaş Yaşar Sezgin, 29 Ocak Perşembe gününden bu yana haber alamadığı kayıp eşi Ayşe Sezgin’i arıyor.

12 gündür haber alınamayan TOKİ’de ikamet eden Ayşe Sezgin ile en son 29 Ocak Perşembe günü saat 15.00 sıralarında görüştüğünü söyleyen Yaşar Sezgin yaşadıklarını şöyle anlatıyor, “Uzun zamandır geçim sıkıntısı çekiyoruz. Olay günü eşim Ayşe, daha önce borç verdiğimiz bir aile dostumuzdan alacağımızı istemek üzere evden çıktı. Saat 15.00 civarı beni aradı ve parayı isteyemediğini, çekindiğini söyledi. Akşam saat 22.00’de eve geldim. Eşim evde yoktu. Komşuya gitmiş olabileceğini düşünerek bekledim. Fakat gece yarısı hala eve gelmeyince meraklanmaya başladım. Evden bakkala çıktım. Bakkaldaki bayan, eşimin gündüz saat 15.00 sıralarında dolmuşa bindiğini gördüğünü söyledi. Telefonunu da evde bırakmış. Ogün bugündür haber alamıyoruz kendisinden. Jandarmaya ve emniyete durumu bildirdim. Her yerde arıyorlar sağ olsunlar.”

GERİ DÖNSÜN YA DA SAĞ OLDUĞUNU BİLDİRSİN

Eşinin hayatından endişe duyduğunu belirten Yaşar Sezgin, “30 yıllık evliyiz. Biri kız 4 çocuğumuz, iki de torunumuz var. Eşimle, geçim derdi ve ekonomik sıkıntılar hariç aramızda hiçbir sorunumuz yok. Sadece kendisi biraz sinirli. Hayat şartları onu yıprattı. Zaman zaman, ‘Çekip gideceğim buralardan’ derdi ama bunu hepimiz söylüyoruz. O da söylerdi sinirlendiğinde. Bizi terk ettiğini düşünmüyorum ama eğer öyle ise de bize sağ olduğunu bildirsin. Çocukları, torunları ve ben onu çok özledik. Bir oğlum cezaevindeydi. Eşim kaybolduktan 4 gün sonra cezaevinden tahliye oldu. Oğlu eve geldiğinde annesini bulamadı. Hepimiz çok üzgünüz” dedi.

Yaşadıklarını konuşmakta güçlük çeken ve üzüntüsünden bitkin düştüğü gözlenen Tireli vatandaş Yaşar Sezgin, yetkililerden bir an önce eşini bulmalarını ve görenlerin de emniyet güçlerine bildirmelerini istiyor.

Editör: Haber Merkezi