Atatürk'ün annesine ve ardından manevi kızına dil uzatanlara karşı;
                  İslam dinimizde öncelikle ALLAH'a eş koşma sonrası  İmandan sonra birinci vazifemiz ana-babanın kalbini kırmamaktır. Onlar ne kadar kötü olsalar da, yine her şeyin üstünde hakları vardır. Onların kalbini kıranın ibadeti kabul olmaz. Müslüman doğmamıza ve müslüman yetişmemize sebep olan ana-babamızın kalbini kırarsak Cennete girmemiz düşünülebilir mi?     
                 Müslüman ana-babamız, bizden razı olmadıkça, Allahü teâlânın sevdiği kulu olmamız çok zordur. İyilik ederek rızalarını almaya çalışmalıdır!   denilmektedir. ve öyledir de.
ATATÜRK'e  annesine dil uzatanlar ve bunu dincilik dindarlık adı altında konuşanlar asla Müslüman olamazlar, kaldı ki temsil yetkileri bile olamaz. Anneler gününe yakın bu günlerde başka işleri yok üretemeyen beyinlerinle gündem oluşturmaya çalışanlara sözümüz ,
                Ve Peygamberimiz ölüler için şöyle demiştir ;  
“ Sakın ölenlerin ardından ve hakkında kötü şeyler konuşmayınız.
Çünkü ölen biri hakkında kötü şeyler konuşmak diriyi rahatsız eder; yaşayanları üzer; ölüye de konuşulan hiçbir şey ulaşmaz !”

                Peki hala daha bu etik olmayan yan ve yandaşlar aynı çirkefliği yapmalarını ne demeli. Bu iğrenç ve hoş olmayan çığlıkları niye yıllar sonrası.
Kaldı ki  Silah arkadaşlarıyla , halkıyla  el ele vermiş yedi düvele karşı mücadele vermiş bir şahsiyetin annesine dil uzatmanın iğrençliğini düşünmek bile bizleri üzmektedir.
Yüzlerinde ki meymenetin yok olduğunun açılığını gördünüz mü? Bilgisizce bilmeden araştırmadan küfürlerini izlediniz mi?
Taşıyamadıkları şerefi aradınız mı ? Ey bilgisiz ve de haksızca ATATÜRK ve annesine dil uzatan densizler,
                Bakın KARADENİZ'in insanı kabarmadı AKDENİZin yörüğü yürümedi , ANKARA nın seymeni gürlemedi.
EGEnin EFE si kükremedi. Uzatma ATAna dil . Otur edebinle .
Bu Ulusun suskunluğu yasalara olan saygınlığındandır. Bu Milletin suskunluğu korkusundan değil efendiliğindendir. Kendinize gelin. Efelendirmeyin.
Bu tipler hep böyledirler. Üretemediklerinden sizlerin annesi ve kızları içinde aynı şeyleri söylerler. Bakmazlar kendilerini. Takınmaz edeplerini.