1 Kasım 2015 tarihli seçimlerle ilgili partilerin milletvekili adayları açıklandı. Açıklanan listelerle ilgili en büyük şok MHP tabanında yaşanıyor. Gerçi ilk şok 7 Haziran 2015 seçimleri sonrası seçim sonuçları ile ilgili yorum yapan sevgili ve kıymetli insan Sayın Sinan Ogan’ın partiden ihracında yaşandı. Sinan Ogan; “Padişah şehri İstanbul’da bile HDP’nin gerisinde kalan bir parti başarıdan söz edemez” dediği için Devlet Bahçeli ve takımınca önce Iğdır İl Başkanlığından Sinan Ogan’ın ihracını istediler. Iğdır İl Teşkilatı; “İhracı gerektirecek bir durum yoktur” deyince, il teşkilatını görevden alarak yeni il yönetimini atadılar.

Ey Millet; Gördünüz mü Devlet Bahçeli’nin demokraaasilerde sözüne ne kadar uyduğunu(!)

Türkiye’de sağın alternatifi sağdır. Ama Devlet Bahçeli MHP’nin iktidarının önündeki en büyük engeldir. O varken, AKP hep iktidardadır. Bakmayın siz meydanlarda bir kolunu dirsekten sallayıp; “hesap sormazsam namerdim” dediğine. Her halde hesabı partisinin lider adayları için söylüyordu. Dün Sinan Ogan, bugün sayın Meral Akşener.

Şimdi MHP’nin baraj problemi vardır. İzmir’de her iki bölgede Oktay Vural ve Ahmet Kenan Tanrıkulu yine ilk sıradalar. Bu iki zat 20 senedir birinci sıra! Mübarek olsun!

Daha seçim gecesi oyların yüzde 62’si sayılmışken televizyonlara çıkarak, her siyasiden önce; “Erken seçim, derhal seçim” diyen bu zat, seçim tarihi belli olunca;  “AKP’nin çabası erken seçim yapmaktır” demez mi!

Kendi aklı kendine ama benim hafızamla dalga geçmeye hakkı yok. Kimse bir şeyi unutmuyor. Sen hesap soracağım diye oy al, git meclis başkanının AKP’den seçilmesine imkan sağla.. olacak iş mi?

Neymiş HDP ile ortak davranmazmış. Geçen Nisan’da milletvekillerinin maaşları artırılsın diye HDP ile ortak oy ver, yurtdışına asker göndermeye birlikte “evet” de. Meclis Başkanlığı için AKP’li adaya etrafında dolaşarak destek veren o.

Bugün Meclis Başkanı CHP’li olsaydı bütün meclis çalışacak, soruşturma dosyaları açılmış olacaktı. Bunun önüne tutumuyla Devlet Bahçeli geçmiştir.

Ey sevgili okurlar! Ülkenin problemi ne AKP, ne de bir başkasıdır. Ülkenin problemi Devlet Bahçeli ve onun parti yönetimindeki hatalarıdır. Devlet Bahçeli giderse MHP patlayacaktır. O zaman AKP’de kalmayacaktır.

Sevgili Sinan Ogan, sevgili Meral Akşener hanımefendi ve sevgili İzmir ikinci Bölge Milletvekili Murat Koç; Geçmiş olsun..

Galiptir bu yolda mağlup. Siz seçim sonrasına hazırlanın. Çünkü yıllardır partinin başına çöreklenen bu zihniyet, seçim sonucundaki müstakbel başarısızlık sonucu gidecektir.

Yolun sonunu kendileri getirdi. Aklı başında bütün partililer aynı sözü söylüyor.

“Yeter ayağımıza bastığın, git artık”