Anılar ve samimi sohbetlerle harmanlanan iftar yemeğinin lezzeti bir başka oldu.


AHMET KÜÇÜKLER DÜZENLEDİ
Gökçen Efe Meydanı’nın üstünde, Tire Adliyesi’nin arkasında kalan, Tire’ni eski yerleşim bölgesi içerisinde yer alan Uşaki Sokak’ta geçtiğimiz gün iftar yemeği verildi. Tireli iş adamı ve Tire Belediye Meclisi üyesi Ahmet Küçükler tarafından düzenlenen, Yılmaz Göçmen ile Necati Çekiç’in katkı sunduğu iftar yemeğinin çok önemli bir özelliği vardı.
İftar Uşaki Sokak’ta geçmişte yaşayıp sonradan ayrılmış olanlar ile günümüzde yaşayanları bir araya getirdi. Bu sokakta yaşayanların yıllar sonra bir araya geldiği, ‘aslın’ ile ‘neslin’in bir arada iftar yapıp oruçlarını açtığı yemek programında duygusal anlar da yaşandı.

YAKLAŞIK 120 KİŞİ KATILDI
Yaklaşık 120 kişinin katıldığı iftar yemeğinde; İzmir, Muğla ve Balıkesir’den Uşaki Sokakta doğup büyümüş olan çocuğundan yaşlısına herkes katıldı. Nostalji ve duygusal anların yaşandığı iftar yemeğinde sokakta hayatını geçirmiş herkes anılarını tazeleyerek renkli görüntüler sergiledi. 
Bu güzel iftar programının gelecek yıllarda daha geniş, kapsamlı hale getirilmesi kararı alındı. İftar programına katılan herkes büyük bir memnuniyetle ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi