Önceki gece yarısı tesadüfen çıktığı evinin balkonunda UFO’yu cep telefonuyla görüntüleyen isminin açıklamasını istemeyen bir ilkokul öğretmeni “ortasında kırmızı ışıklar saçan cisim bir süre havada asılı kaldıktan sonra aniden kayboldu” dedi.

 

UFO’lar (tanımlanamayan gök cisimleri), Tire’yi çok sevdi. Gece bekçisi Gani Çakır’ın uzaylılar tarafından tehdit edildiğini ve Ali Gacaner adlı çiftçinin de “tarlama uzaylı düştü” iddiasını ortaya atmasının ardından UFO’lar tekrar Tire semalarında boy gösterdi. Önceki gece yarısı tesadüfen çıktığı evinin balkonunda UFO’yu cep telefonuyla görüntüleyen isminin açıklanmasını istemeyen bir ilkokul öğretmeni  “ortasında kırmızı ışıklar saçan cisim bir süre havada asılı kaldıktan sonra aniden kayboldu” dedi.

 

“PURO’YA BENZİYORDU”

Yaklaşık 1 buçuk ay önce Bodrum semalarında ortaya çıkan ve THY’nin pilotları tarafından da tespit edilen UFO’lar, bu kez bir türlü vazgeçemedikleri Tire’de görüldü. Önceki gece yarısı saat 02.30 civarında uykusu kaçtığı için evinin balkonunda kitap okumak isteyen ilkokul öğretmeni, kuzey batı yönünde bir anda havada asıl şekilde duran ve ortasında kırmızı ışıklar saçan UFO’yu gördü. Bir süre gözlemine devam eden öğretmen, daha sonra cep telefonunun kamerasıyla referans noktası oluşturarak tanımlanamayan gök cismini görüntüledi. Nesnenin, puroya benzediğini ifade eden öğretmen, “Uzun süre, toplu konutların üzerinde gözlemlediğim cisim sonra aniden kayboldu. Uçak olsaydı en az 1 saat boyunca havada asılı duramazdı. İlginç bir deneyim yaşadım” şeklinde konuştu.

 

TİRE’DE İLGİNÇ DENEYİMLER

Şiddetli yağmurun yağdığı 20 Şubat gecesi, uçan daire ile karşılaştığını iddia eden gece bekçisi Gani Çakır (52), yaklaşık 50 metre mesafede ışıklar saçarak havada asılı şekilde duran cisme elindeki feneri yakıp söndürmüştü. 8 penceresi bulunan UFO’nun içindeki 3 varlığı gören ve korkup bekçi kulübesine saklanan Çakır, bir süre sonra cesaretini toplayıp, tekrar dışarı çıktığında yine aynı deneyimi yaşamıştı. Çakır’a yaklaşık 100 metre ötedeki boş mısır tarlasına inen parlak elbiseler içindeki uzaylı varlıklar, 5-10 dakika süreyle uzay gemisinin yanında dolaşmıştı. Havalandıktan sonra uzaylılara el feneriyle tekrar selektör yapan Çakır, bu kez hiç umulmayan bir şekilde uzaylı varlıklar tarafından metalik bir ses ve bozuk bir Türkçe ile “bizimle uğraşma seni yok ederiz” şeklinde tehdit edilmişti. Ali Gacaner (72) adlı çiftçi ise Çoban Mezarlığı mevkiindeki bahçe evine, 2008 yılında gece yarısı gökten uzaylı varlığın düştüğünü iddia etmişti. 4 kişilik ailenin aynı anda gözlemlediği uzaylı varlık, ihbar üzerine olay yerine gelen Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak götürülmüştü.





Editör: Haber Merkezi