Geçtiğimiz günlerde Tire’de başlatılan “Dokun Bana” yardım kampanyasında toplanan yardımlar özenle yerlerine ulaştırıldı.

Ergün ÇELİK

Tireli Jandarma eşleri Nilay Davutoğlu, Canan Yılmaz ve Kent Konseyi Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Hürmüz Özücanlı’nın başlattığı “Dokun Bana” yardım kampanyası beklenenin üstünde ilgi gördü. Kampanya kapsamında toplanan para ile ilçe merkezi ve köylerinde önceden belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı, elbise, kırtasiye ve erzak yardımı yapıldı. Tire İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Emre Davutoğlu ve İlçe Jandarma Personeli’nin de bizzat katıldığı ayakkabı ve elbise dağıtımında duygu dolu anlar yaşandı. İlk olarak Gökçen Efe İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden yardımseverler burada öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Gökçen Efe İlköğretim Okulu Müdürü Hüsamettin Bayındır yapılan ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek; “Yardım kampanyasını düzenleyen ve bu kampanyaya destek veren herkese minnettarım. Okul Müdürü olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi unutmayıp buralara kadar yardım getiren değerli yardımseverlere teşekkür ediyorum” dedi.

ÖRNEK DAVRANIŞ

Gökçen Efe İlköğretim Okulu’ndan sonra Peşrefli Köyü İlkokuluna geçen yardım melekleri burada da önceden belirlenen öğrencilerle tek tek ilgilendi. Ziyaret sırasında yardımseverlere eşlik eden Peşrefli Köyü Muhtarı Jandarma eşlerinin başlattığı bu yardım kampanyasının örnek bir davranış olduğu söyleyerek İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Emre Davutoğlu ve beraberinde okulu ziyaret eden herkese teşekkür etti.

OKULA GELMEYEN ÖĞRENCİLER EVİNDE ZİYARET EDİLDİ

Yaklaşık üç gün süren yardımlaşma ziyaretleri sırasında okulda bulunmayan öğrencilerin evleri tespit edilerek tek tek dolaşıldı. Ailelerin de son derece memnun kaldığı ziyaretlerde miniklerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Ziyaret sırasında elbise ve ayakkabı yardımı dışında bir de oyuncak hediye edilen minikler mutluluktan adeta havalara uçtu.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

Düzenlenen “Dokun Bana” yardım kampanyasını başlatan girişimciler adına açıklama yapan Nilay Davutoğlu;” Tire’nin güzel yürekli insanları, esnaf ve işadamlarımız sayesinde 80’e yakın öğrencimize ulaştık. Gökçen, Peşrefli, Yeğenli, Büyükkale, Eskioba ve Tire Merkez’de bulunan öğrencilerimizin yüzünü güldürdük. Bu kampanyada emeği geçen herkese teşekkürü borç biliriz” şeklinde konuştu.
























Editör: Haber Merkezi