Önceki gün öğlen saatlerinde Şehit Yüzbaşı Güntekin Başargan Caddesi üzerinde yerde baygın halde bulunan ve kafası kanlar içinde olan genç, görenleri korkuttu. Bir binanın önünde baygın halde olan gencin binadan düştüğünü sanan vatandaşlar durumu acil sağlık ekiplerine bildirdi. 


Ali YILDIZ / Büyük Tire Gazetesi


Tire’de önceki gün Dört Eylül Mahallesi Şehit Yüzbaşı Güntekin Başargan Caddesi’nde kaldırımda baygın halde yatan ve kafası kanlar içinde olan genç, görenleri ‘Acaba binadan mı düştü veya atladı’ düşüncesiyle korkuttu. Vatandaşlarca saat 15:30 sıralarında fark edilerek acil sağlık ekiplerine haber edildi. 

Tire’de ambulans ekiplerinin görevde olması sebebiyle Bayındır ambulans ekibi olay yerine gelerek ilk müdahaleyi yaptı ve yaralanan genci Tire Devlet Hastanesi’ne götürdü. Acil serviste ilk müdahale yapıldıktan sonra müşahade altına alındı. Burada bilinci yerine gelen genç, isminin Burak Akkoyunlu (21) olduğunu, evden çıkıp iş yerine gitmek isterken birden fenalaştığını ve bayıldığını belirtti. Gencin korkulduğu gibi binadan düşmediğinin öğrenilmesi, olaya tanık olanları ve durumu merak edenleri de rahatlattı. 

Editör: Haber Merkezi